Els Socialistes d’Andratx denuncien ‘la pèssima’ gestió de l’Ajuntament al deixar el Centre de Dia sense infermera i fisioterapeuta, a més de donar als usuaris menús amb ‘greus deficiències alimentàries’

El Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament d’Andratx ha exigit explicacions a la batlessa Gonzalvo, després que el 7 de març es realitzés una inspecció al Centre de Dia que ha acabat amb ‘greus advertències’

El Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament d’Andratx ha denunciat, al Ple del Consistori, “la pèssima” gestió per part de la batlessa Estefanía Gonzalvo en deixar el Centre de Dia sense infermera i fisioterapeuta. A més, també es dona als usuaris menús amb ‘greus deficiències alimentàries, segons ha dictat l’informe extret d’una inspecció realitzada el passat 7 de març al Centre de Dia d’Andratx.

D’aquesta manera, els socialistes han exigit explicacions a la batlessa d’Andratx, ja que les ‘greus deficiències’ han succeït els darrers 10 mesos amb el nou pacte de dretes. Així, des del PSIB-PSOE s’ha pogut constatar que des de fa mesos al Centre de Dia d’Andratx manquen de professionals d’infermeria i de fisioterapeutes perjudicant les persones majors usuàries del centre.

També, des del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament d’Andratx s’ha pogut saber que no hi ha una planificació correcta del menú. Una situació que ha causat problemes a determinats usuaris al no rebre un menú amb tots els nutrients necessaris, així s’ha destacat a l’informe on es ressaltava ‘les greus deficiències alimentàries’ del menú del Centre de Dia d’Andratx. També s’ha advertit al consistori que no es pot emmagatzemar aliments al Centre de Dia, i manco si están caducats.

Finalment, els i les socialistes demanam a l’equip de govern, liderat per la batlessa del Partit Popular Estefanía Gonzalvo que solucioni immediatament les deficiències del Centre de Dia pel benestar de les persones majors d’Andratx.

Leave a Reply