Pep Maria Pons: “Hem conformat un equip de persones preparades per fer realitat el canvi tan necessari i urgent a Binissalem”

L’Agrupació Socialista de Binissalem ha presentat la seva candidatura per les eleccions del 28 de maig. La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha mostrat el seu suport a la candidatura

L’Agrupació Socialista de Binissalem ha presentat la seva candidatura per les eleccions del 28 de maig, liderada per Pep Maria Pons. La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha mostrat el seu suport a la candidatura.

De la candidatura socialista a Binissalem, Pep Maria Pons ha comentat que “hem conformat un equip de persones preparades fer realitat el canvi tan necessari i urgent a Binissalem”. A més, ha afegit que “és una llista amb cares noves i d’altres que no tant; de joves i no tan joves, perquè allò que ens uneix és que feim feina pel canvi i perquè els socialistes tornem a governar a Binissalem”.

Pons també ha destacat la feina que es va fer a Binissalem amb Ajuntaments governats per socialistes que van “fer polítiques per a tothom i que perduren en el temps, no com altres governs que deixen deutes, no escolten al poble o deixen passar els problemes reals”.

Finalment, Pons ha explicat que volen que “la gent torni a sentir Binissalem amb un projecte centrat en la sostenibilitat, el benestar comunitari, la inserció laboral pels joves del poble amb un programa innovador, la defensa de la cultura i el patrimoni i la transparència de la gestió municipal”.

Per la seva banda, la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat i ha mostrat el seu suport a la candidatura socialista a la batlia de Binissalem. Cladera ha declarat que “el canvi a Binissalem és molt necessari que ha d’arribar de la mà del partit socialista. Heu format un gran equip de persones que té moltes ganes de fer feina pel poble”.

En una part del seu discurs, la secretària general de l’FSM, Catalina Cladera, ha criticat la “manca de projecte del Partit Popular”. Cladera ha conclòs que “aquests dies ha quedat clar com actua la dreta a les Illes Balears: s’alinea amb l’extrema dreta, es reuneix amb corruptes i desprestigia les polítiques que milloren les condicions laborals de les kellys”.

Leave a Reply