El PSIB-PSOE valora positivament que el Consell “abaixi la tarifa que afecta a tothom”, com és la de residus urbans

Andreu Alcover ha celebrat l’aprovació inicial del reglament d’urbanisme i la recuperació de gairebé un milió d’euros per casos de corrupció que es destinaran als serveis socials

El Grup Socialista al Consell de Mallorca valora molt positivament l’aprovació inicial avui a ple de la tarifa de residus urbans, tenint en compte que “l’equip de govern insular s’ha deixat la pell per abaixar la tarifa de residus que afecta a tothom”, la qual cosa és especialment significativa en un moment de crisi social i econòmica derivada de la pandèmia.

Així ho ha assegurat el portaveu socialista a la institució, Andreu Alcover, qui ha explicat que a partir d’ara s’obren 30 dies d’exposició pública, en els quals s’intentarà arribar a alguna mena de solució per tal que la tarifa dels escorxadors no s’hagi d’incrementar tant.

D’altra banda, el portaveu del Grup Socialista ha mostrat la seva satisfacció per l’aprovació, també inicial, del reglament d’urbanisme, el qual desenvolupa la Llei d’Urbanisme aprovada el 2017 pel Parlament de les Illes Balears.

Un reglament “que agilitza molt la tramitació de llicències i altres procediments administratius”, de manera que s’ajuda a un sector estratègic per a la recuperació econòmica com és el de la construcció. Tot plegat, tal com ha explicat Alcover, “sense desprotegir el territori, tal com hem vist amb la memòria del 2019 de l’Agència de Defensa del Territori”.

Finalment, el Grup Socialista també ha celebrat que es destini gairebé un milió d’euros recuperats de la corrupció als serveis socials de Mallorca, tenint en compte que és una iniciativa que va promoure el Partit Socialista el 2014 a través d’una moció a la institució insular.

Leave a Reply