Els Socialistes de Llucmajor exigeixen al batle que faci públic el rebuig del consistori a l’ús de trànsfugues per governar, aprovat en plenari

El Grup Municipal Socialista acusa el batle de Llucmajor de voler ocultar als ciutadans que romp un pacte que el seu partit ha subscrit i “d’estar avergonyit de governar amb un trànsfuga de Vox”

El Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Llucmajor manifesta el seu neguit enfront de “l’incompliment manifest i notori del batle de Llucmajor” de la moció aprovada en el ple d’octubre, per mitjà de la qual s’instà el consistori a expressar i fer públic el seu rebuig al transfuguisme i a l’ús de trànsfugues per reforçar majories de govern.

Específicament, la moció instava l’Ajuntament a publicar en la seva pàgina web, en els mitjans de comunicació i en les xarxes socials aquest rebuig al transfuguisme i a l’ús de regidors i regidores trànsfugues per reforçar majories de govern.

“És evident que el batle de Llucmajor vol amagar als ciutadans i als seus votants que romp un pacte tan important com el Pacte Antitransfuguisme, ja que li deu fer vergonya mantenir-se com a principal autoritat del municipi gràcies al suport d’un trànsfuga de VOX”, destaquen els socialistes.

El fet és que, dues setmanes després del ple que va aprovar aquesta moció, no hi ha cap mena de constància, ni en les xarxes socials, la pàgina web de l’Ajuntament o els mitjans de comunicació del rebuig de la corporació al transfuguisme ni a l’ús de trànsfugues per reforçar majories de Govern.

És per això que els socialistes exigeixen al batle que compleixi amb el que estableix la moció, que una majoria de regidors i regidores votà a favor.

A més, a més, cal recordar que el Tribunal Suprem ha sentenciat que els regidors i regidores trànsfugues no poden assumir nous càrrecs o retribucions que suposin millores polítiques i econòmiques, motiu pel qual els socialistes exigeixen al batle “que compleixi amb la moció i que no actuï en contra del que dicta la justícia”.

Leave a Reply