El sr. Galmés serà el responsable dels embossos, la contaminació i el renou als accessos a Palma

Els socialistes de Mallorca critiquen la mesura d’incrementar el límit de velocitat de la Via de Cintura de Palma 20 km/h fins als 100 km/h, una mesura “que no és la que PPVOX van presentar a les eleccions, i que suposa una nova mentida que no resoldrà ni els embossos, ni aconseguirà abaixar la contaminació, el renou o la sinistralitat”, segons la portaveu socialista Catalina Cladera.

La decisió electoralista del PPVOX d’apujar el límit de velocitat de la Via de Cintura fins els 100 kilòmetres/hora suposa un “engany per a tota la ciutadania”, com s’hi ha referit la portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Catalina Cladera. “És de sentit comú que a 80 per hora es produeix menys renou, menor contaminació i els accidents que es poden produir són de menor gravetat que anant a 100”. Per això Cladera ha comminat el president del Consell de Mallorca a “mostrar els informes que suposadament avalen aquesta decisió”, uns documents que els socialistes han demanat repetidament i que no han estat aportats: “que aportin els documents i deixin de dir mentides com sempre fa el sr. Galmés”.

Cladera ha apuntat que “el sr. Galmés ja te la seva jugueta electoral, tot i que és evident que a 100 per hora segueix essent una limitació de velocitat” mentre que el seu lema electoral passava per “eliminar les limitacions”.

Quan a totes les ciutats d’Europa es prenen mesures per pacificar les vies urbanes d’alta velocitat, el Consell de Mallorca fa a l’inrevés i permet anar més de pressa. Cladera ha reblat que a partir d’ara “el sr. Galmés serà el responsable dels embossos dels accessos a Palma”, ja que, segons les seves promeses,  la mesura adoptada era la clau per acabar amb les aglomeracions de vehicles. “Ja es pot deixar d’excuses i de mentides, i que assumeixi la seva responsabilitat d’una vegada, i que no s’amagui darrera les decisions que prenguérem nosaltres durant la passada legislatura”.

Leave a Reply