Els partits del Pacte al Consell demanen que es deixi treballar a la Comissió d’Experts

Aquest òrgan ha de quedar constituït en un termini de 15 dies des de la seva aprovació al Consell Executiu

El portaveu del Grup Socialista al Consell, Andreu Alcover; el portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Guillem Balboa, i la portaveu d’Unides Podem al Consell de Mallorca, Magdalena Gelabert han demanat aquest dijous que es deixi treballar a la Comissió d’Experts, la qual ha de quedar constituïda en un termini de quinze dies des de la seva aprovació al Consell Executiu.

D’aquesta manera, Alcover ha incidit que “l’oposició no ha de boicotejar el procés de la Comissió d’Experts per tal que es pugui esbrinar què ha passat i fer propostes per tal de minimitzar aquest problema social”. A més, ha explicat que “és una llàstima que la Comissió no compti amb un dels millors experts de reconegut prestigi per plantejat solucions de cara al futur per motius polítics”.

Per la seva banda, el portaveu del grup de MÉS per Mallorca, Guillem Balboa, ha explicat que “simplement se segueix el full de ruta” de la moció que es va aprovar per ple i que demanava tant la creació d’una Comissió d’Experts com “una comissió de seguiment polític on puguin comparèixer els responsables de l’IMAS en el marc del consell rector”.

 

Magdalena Gelabert, portaveu d’Unides Podem, ha declarat que “jo, com a anterior directora insular de infància i família, compareixeré voluntàriament per explicar la nostra gestió i els resultats de les iniciatives que vam posar en marxa. Consideram que la Comissió d’Experts i Expertes és un espai favorable i positiu d’on s’obtindran resultats i orientacions cap a la millora del Servei de Protecció de Menors”.

Leave a Reply