Els senadors per Mallorca Bonet i Moll s’ofereixen a representar els interessos i traslladar les necessitats de l’illa al Senat

Els representants socialistes de la cambra alta s’han reunit aquest divendres amb la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera.

Els senadors socialistes per Mallorca Cosme Bonet i Susanna Moll han mantingut la primera reunió de legislatura aquest divendres amb la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera en la qual els representants de la cambra alta s’han ofert a representar els interessos i les qüestions que afecten l’illa al Senat com és la necessitat de pal·liar els efectes causats a diferents pobles de Mallorca per la borrasca Glòria.

 

Per la seva part, Bonet ha incidit que “el Govern d’Espanya està molt predisposat a donar suport a Mallorca com bé va demostrar el president Pedro Sánchez ahir”. En aquest sentit, Bonet li ha expressat a la presidenta del Consell que “faran tot el possible per donar una mà perquè les mesures per atenuar els d’anys es posin en marxa com més aviat millor”.

 

D’aquesta manera, el senador ha explicat que “ens hem volgut posar a disposició de la presidenta del Consell de Mallorca, ja que és la principal institució de referència de l’illa, per tal de defensar a la cambra territorial els interessos dels ajuntaments i de Mallorca”. A més, Bonet ha afegit que “pensam que sent part del grup parlamentari majoritari en el Senat podrem insistir en aquelles qüestions d’importància per l’illa”.

També, Moll ha expressat que “ha sigut un primer contacte molt interessant que continuarem mantenint en el futur per estat al dia i coordinar-nos per dur al Senat les necessitats de Mallorca”. Quant als temes, Moll ha apuntat que “el Turisme és una qüestió que s’ha de potenciar com bé s’ha fet a FITUR presentat l’illa com un destí sostenible”.

 

Entre d’altres, els senadors socialistes per Mallorca també han tractat temes com la pròxima tramitació dels pressupostos generals de l’Estat, la millora del finançament autonòmic, l’aplicació del règim especial de Balears, la connectivitat de l’illa i de diversitat cultural i lingüística.

Leave a Reply