Els Socialistes de Felanitx denuncien el vot en contra del PP, El Pi i el regidor trànsfuga a la ratificació del pacte anti transfuguisme

Els socialistes critiquen que l’equip de govern “faci servir el pacte anti transfuguisme segons la seva conveniència i l’amagui al calaix quan l’estabilitat de l’Ajuntament depèn del regidor trànsfuga”.

Els Socialistes de Felanitx han denunciat que l’equip de govern, format pel PP, El Pi i el regidor trànsfuga van votar en contra d’una moció del PSIB-PSOE per ratificar el pacte anti transfuguisme signat per les principals forces polítiques, de manera que accepten els actes ocorreguts el passat setembre a l’Ajuntament de Felanitx.

Per als socialistes és un fet especialment greu perquè “el PP incompleix el pacte signat i renovat per la seva formació i del qual n’és part l’Ajuntament de Felanitx”, amb la qual cosa “llençam un missatge nefast a la ciutadania de què tot val per governar”, ha lamentat el portaveu socialista, Xisco Duarte.

Un pacte que també va incomplir El Pi, pactant en el nou equip de govern la incorporació del regidor trànsfuga que va accedir a l’Ajuntament amb les sigles del Partit Socialista i gràcies als vots dipositats a la candidatura socialista, la qual va obtenir 4 regidors a les passades eleccions del 26 de maig.

Per això, Duarte ha criticat que l’equip de govern “faci servir el pacte anti transfuguisme segons la seva conveniència i l’amagui al calaix quan l’estabilitat de l’Ajuntament depèn del regidor trànsfuga”.

En qualsevol cas, els Socialistes de Felanitx continuen demanant al regidor trànsfuga que entregui la seva acta de regidor perquè una persona de la candidatura socialista pugui entrar a l’Ajuntament, de manera que es doni compliment al pacte anti transfuguisme i al que va votar la ciutadania de Felanitx a les passades eleccions.

Mentrestant, els socialistes “continuarem denunciant el gir a la dreta del poble de Felanitx en totes les seves polítiques i reclamant mesures per a una recuperació justa en la qual ningú quedi enrere”.

Leave a Reply