Els Socialistes de Fornalutx i els Independents arriben a un acord per governar al municipi els pròxims quatre anys

La batlia serà pel candidat dels Independents, Xisco Marroig, mentre que el representant socialista, Andreu Barceló, serà el segon tinent de batle i gestionarà les àrees d’educació, sanitat, hisenda, turisme i agricultura

Els Socialistes de Fornalutx i els Independents del municipi han signat un pacte de govern per a la legislatura 2019-2023, a partir dels resultats electorals del 26 de maig pels quals els independents van aconseguir 3 regidors i el PSIB-PSOE 1.

D’aquesta manera, ambdues formacions han acordat que la batlia serà els quatre anys per a Xisco Marroig, candidat dels independents, mentre que el representant socialista, Andreu Barceló, serà el segon tinent de batle.

Entre els acords assolits per les dues formacions polítiques per aconseguir el canvi a Fornalutx destaquen els d’aconseguir una escola nova per als nins de 3 a 9 anys, reorganitzar els aparcaments de cara als residents i optimitzar els existents, incentivar les possibilitats del lloguer per als residents, incentivar l’embelliment dels carrers o apostar per programes de reciclatge.

Segons el pacte signat, els Independents de Fornalutx, a més de la batlia i el primer tinent de batle, gestionaran les àrees d’obres, governança, cultura, festes, esports, benestar social i medi ambient.

Per als socialistes, a més del segon tinent de batle, corresponen les àrees d’educació, sanitat, hisenda, turisme i agricultura.

Amb aquest acord signat entre els candidats dels Independents i del PSIB-PSOE, Xisco Marroig i Andreu Barceló, s’aconsegueix un pacte de govern fort, estable i que permetrà un canvi de rumb en les polítiques del municipi, governat les darreres legislatures pel PP.

Source: Actualitat Fedaració Mallorca

Comments are closed