Els Socialistes de Llucmajor demanen el cessament dels regidors de Llibertat Llucmajor per la retirada dels pilons de seguretat a la baixada de Puig de Ros

El PSIB-PSOE ha exigit la reposició immediata d’aquesta infraestructura

El portaveu del Grup Municipal Socialista de Llucmajor, Gori Estarellas, ha demanat el cessament dels dos regidors de Llibertat Llucmajor i l’assessor del grup per la retirada dels pilons de seguretat a la baixada de Puig de Ros, en contra d’un informe de la Policia Local on deneguen el permís pel perill que podria ocasionar. En cas que el batle de Llucmajor, Éric Jareño, no els cessi, els Socialistes de Llucmajor consideraran a Jareño el responsable d’aquests actes.

 

D’aquesta manera, Estarellas ha expressat que “el PSIB-PSOE exigeix la reposició immediata dels pilons retirats per restablir la seguretat en la zona”. A més, ha exposat que “aquest partit de dretes està tornant a les polítiques d’antany volent afavorir als seus”, ja que el Grup Municipal Socialista adverteix que aquesta deicisó estaria relacionada, presumptament, amb els negocis privats de l’assessor.

Cal recordar que durant la legislatura anterior, aquest mateix assessor va sol·licitar la retirada dels pilons ‘perquè entorpien el seu negoci’. Una petició que va quedar rebutjada per l’anterior batle del Pacte d’esquerres Benardí Vives juntament amb la regidora d’Urbanitzacions Lucía Escribano.

 

A més, Estarellas ha incidit que “els regidors de Llibertat Llucmajor varen actuar en contra de les instruccions de Jareño la qual cosa demostra la seva incapacitat de comandament dins la institució municipal”. També, el portaveu ha volgut retreure que “al passat ple de febrer tant el batle com el tinent de batle van negar la possibilitat de la retirada d’aquests pilons de seguretat quan ja els havien llevat” ha conclòs.

Leave a Reply