Els Socialistes de Llucmajor demanen la reprovació i el cessament del regidor Alexandro Gaffar per la retirada dels pilons

Gori Estarellas ha considerat que la retirada dels pilons de la zona del balneari de Puig de Ros per part de Gaffar ha estat “un acte d’autoritarisme, assumint competències impròpies i amb l’objectiu de presumptament beneficiar a l’empresa del seu assessor municipal”

Els Socialistes de Llucmajor han registrat avui, per al seu debat al pròxim plenari de l’Ajuntament, una proposta de resolució per reprovar al segon tinent de batle d’Economia, Funció Pública i Atenció a la Ciutadania i a les Urbanitzacions, Alexandro Gaffar, i per demanar el seu cessament per part del batle, Eric Jareño.

El portaveu del Grup Municipal Socialista, Gori Estarellas, considera del tot necessari que Gaffar deixi l’equip de govern “per incomplir greument l’acord de governabilitat dels partits que conformen l’equip de govern on en el punt 7 diu que tendran tolerància zero contra la corrupció o les corrupteles, promovent la màxima transparència en les institucions públiques”.

Un compromís que a criteri del portaveu socialista s’ha incomplit amb l’episodi de la retirada dels pilons de la zona de Balneari de la Urbanització de Puig de Ros, tant per part del regidor Gaffar com del seu assessor, el senyor Miguel Pascual.

En aquest sentit, Estarellas ha recordat com la passada legislatura “l’assessor de Llibertat Llucmajor, Miguel Pascual, va anar a l’Ajuntament com a propietari de l’empresa SCUBA BAHIA SL a demanar la retirada dels pilons d’aquella zona, a la qual cosa es va contestar que la nostra prioritat com a equip de govern en aquell moment era l’interès general i la Seguretat Viària”.

Una decisió reforçada ja durant l’actual legislatura, quan a petició del regidor Alexandro Gaffar, el subinspector de la Policia Local de Llucmajor ha elaborat un informe en el qual es confirma que “des del punt de vista de la Seguretat Viària es considera que l’actual senyalització i limitació han de mantenir-se”.

Per tot plegat, Estarellas ha considerat que la retirada dels pilons per part del senyor Gaffar ha estat “un acte d’autoritarisme, assumint competències impròpies i amb l’objectiu de presumptament beneficiar a l’empresa del seu assessor municipal”.

De fet, Estarellas ha afegit que “els pilons han estat reposats una vegada han vist que suposava un greu perill per a la seguretat de les persones”.

Per tot plegat, els socialistes esperen el màxim suport a la petició de reprovació i cessament del regidor Gaffar i considera que “l’equip de govern té una bona oportunitat per complir els seus compromisos contra la corrupció i cessar a una persona que no ha actuat com tocava”.

Leave a Reply