Els Socialistes de Llucmajor denuncien que l’Ajuntament té a una treballadora sense contracte

Es tracta d’una persona que fa dies que està fent tasques a l’àrea d’urbanisme, donant ordres al personal de l’Ajuntament i amb despatx assignat

Els Socialistes de Llucmajor denuncien que l’Ajuntament de dretes té a una treballadora sense contracte fent feina per al consistori. Segons critiquen, “es tracta d’una persona que encara no ha estat nomenada com a assessora de l’actual equip de govern”.

Els socialistes lamenten que aquesta treballadora “fa dies que està fent tasques a l’àrea d’urbanisme del consistori, se li ha assignat un despatx i dóna ordres al personal de l’Ajuntament”, per la qual cosa anuncien que “posarem en coneixement d’inspecció de treball aquesta situació”.

De fet, el regidor d’ASI ha reconegut en el darrer ple de l’Ajuntament que “aquesta persona està fent feina gratis i fent un favor a l’actual equip de govern”, en paraules seves.

Un fet que el Grup Municipal Socialista considera “molt greu”, ja que “no està donada d’alta a la seguretat social i està exercint una activitat il·legal”.

A més a més, els socialistes consideren que una administració pública com l’Ajuntament “hauria de ser exemplar i donar model de bones pràctiques en la contractació pública”, per la qual cosa conclouen que “aquest pacte de dreta i extrema dreta comença per molt mal camí la seva gestió a Llucmajor”.

Finalment, els Socialistes de Llucmajor esperen que l’equip de govern doni totes les explicacions oportunes i posin solució a una “absoluta irregularitat”.

Source: Federació de Mallorca – Municipis

Comments are closed