Els Socialistes de Llucmajor donaran 3 mesos de l’assignació al grup municipal per a pal·liar les conseqüències socials de la COVID-19

El Grup Municipal Socialista reclama a l’Ajuntament un pla de reconstrucció social i econòmica consensuat amb partits polítics, agents socials i econòmics

Els Socialistes de Llucmajor, encapçalats pel portaveu Gori Estarellas, han acordat la donació de tres mensualitats de l’assignació que correspon al grup municipal per pal·liar les conseqüències socials de la COVID-19.

Estarellas s’ha mostrat conscient que les dificultats provocades per la pandèmia “ens afecten a tots i a totes i per tant, hi hem de fer front entre tots i totes”, per la qual cosa han anunciat aquesta donació tenint en compte també la reducció de l’activitat a l’Ajuntament durant l’Estat d’Alarma.

En concret, la donació es farà a associacions i entitats socials que treballin amb persones i famílies en situació de vulnerabilitat.

Malgrat tot, el Grup Municipal Socialista és plenament conscient que una donació no bastarà per pal·liar les conseqüències socials i econòmiques derivades del coronavirus, per la qual cosa reclamen a l’Ajuntament “un pla rigorós, amb mesures concretes i eficients per a la reactivació econòmica i social del municipi, perquè ja feim tard”.

En aquest sentit, han insistit en què “aquest pla ha d’estar consensuat amb les  formacions polítiques però també amb els principals agents socials i econòmics de Llucmajor”.

Leave a Reply