Els Socialistes de Llucmajor rebutgen de manera rotunda la congelació de quasi 3 milions d’€ del pressupost municipal

Gori Estarellas: “La mala gestió econòmica del que queda de govern municipal ja provoca que es deixin de crear quasi 30 llocs de feina i no invertir quasi 2 milions d’euros al nostre municipi”.

El portaveu dels Socialistes de Llucmajor a l’Ajuntament, Gori Estarellas, juntament amb la resta de regidors socialistes, han rebutjat al ple d’avui matí una congelació de gairebé 3 milions d’euros del pressupost municipal.

Segons Estarellas, “la proposta presentada pel que queda de l’actual equip de govern és precisament tot el contrari del que necessita el nostre municipi en uns moments molt complicats per la COVID-19”.

Per al portaveu socialista, Gori Estarellas, “el que precisam a Llucmajor és més inversió pública i creació de llocs de feina, una línia que sembla descartar el batle amb aquesta congelació de recursos”.

El portaveu socialista ha recordat que “nosaltres vàrem deixar les arques públiques sense cap mena de deute financer, eixugant els 42 milions d’euros que hi havia quan vam arribar, amb un superàvit de més de 8 milions d’euros i una creació de llocs de feina de 400 persones la passada legislatura entre personal laboral per programes subvencionats pel SOIB, per obres i serveis determinats i per increment d’activitats, així com 69 nous nomenaments de funcionaris interins”.

Una feina que “no es pot veure perjudicada ja el primer any de legislatura del que queda d’equip de govern, amb una decisió d’aquestes característiques amb la qual ens veim venir que aviat tornaran les retallades en serveis bàsics a les quals ens tenen acostumats la dreta”.

A més a més, Estarellas considera que “la congelació pressupostària ens dóna la raó, quan vam advertir en el seu moment que els pressuposts presentats eren ficticis, per la qual cosa tenim davant una mostra de la mala gestió econòmica i financera del nou equip de govern, deixant de crear quasi 30 nous llocs de feina per enguany amb una congelació d’1 milió d’euros més una retallada de la despesa corrent de quasi 2 milions d’euros”.

Leave a Reply