Els socialistes de Mallorca crearan l’Espai Dona al centre de Palma per convertir-lo en un espai de referència en polítiques d’igualtat

La presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha anunciat la proposta que s’inclourà en el programa electoral del Partit Socialista

La presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha anunciat la creació de l’Espai Dona a l’antic edifici de Carreteres del Consell, situat a l’Avinguda Gabriel Alomar i Villalonga, 29 de Palma. Aquesta proposta s’inclourà en el programa electoral del Partit Socialista amb l’objectiu de “convenir-lo en un espai de referència en polítiques d’igualtat a Mallorca”.

En l’anunci, Cladera, ha destacat que “aquest espai centralitzarà tots els serveis actuals que oferim en termes d’igualtat al Consell de Mallorca. També donarà resposta habitacional a les dones víctimes de violències masclistes i en risc d’exclusió social”.

Cladera ha afegit que “les polítiques d’igualtat han estat i seguiran sent un dels pilars de les polítiques del Partit Socialista, per això crearem aquest Espai Dona a un edifici històric, creat el 1926 i que actualment està en desús”.

El Consell de Mallorca ha assumit les competències d’igualtat, Cladera ha fet esment a alguns dels avanços o projectes que s’han fet aquesta legislatura en aquesta matèria. Projectes com el Primer Pla d’Igualtat, el Projecte de la Dona Emprenedora o el Projecte Aurora que ofereix habitatge a les dones víctimes de violències masclistes.

Leave a Reply