Els socialistes de Mallorca construiran un nou pavelló esportiu a Marratxí per donar resposta a les necessitats del municipi

A més, la presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha anunciat que invertiran 20 milions d’euros per renovar i mantenir les instal·lacions esportives municipals

La presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha anunciat que construiran un nou pavelló esportiu a Marratxí en col·laboració amb l’Ajuntament del municipi. Cladera ha destacat que “aquest pavelló servirà per cobrir les necessitats dels clubs del municipi”.

A més, Cladera ha anunciat que, en els pròxims quatre anys, el partit socialista invertirà 20 milions d’euros per “renovar i mantenir les instal·lacions esportives municipals, centrats a millorar l’eficiència energètica i lumínica”.

Cladera també ha posat en valor la tasca del Consell en els darrers vuit anys per promocionar l’esport base. “L’esport és un gran element de cohesió social i de creació de valors pels nostres infants i joves” ha declarat Cladera. A més, ha afegit que “en aquests vuit anys hem invertit 27 milions d’euros per renovació de les instal·lacions esportives municipals. Tot i això, som conscients que queda molta feina per fer”.

Per la seva banda, el batle de Marratxí i candidat a la reelecció, Miquel Cabot, ha comentat que “aquesta legislatura, gràcies a les inversions del Consell de Mallorca, hem renovat moltes instal·lacions esportives del municipi. El nou pavelló anunciat avui servirà per cobrir les necessitats que tenen els esportistes i els clubs de Marratxí”.

Leave a Reply