Els socialistes de Mallorca destaquen l’aprovació definitiva dels vuitens pressuposts progressistes consecutius al Consell de Mallorca amb el doble de vots a favor que en contra

Andreu Alcover: “Aquests pressuposts serviran per dibuixar un escut social que permetrà pal·liar els efectes de la guerra d’Ucraïna”

El portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Andreu Alcover, ha traslladat la satisfacció dels socialistes per l’aprovació definitiva dels vuitens pressuposts progressistes consecutius al Consell de Mallorca. Aquests pressuposts s’han aprovat en un ple extraordinari de la institució amb el doble de vots a favor (16) que en contra (8).

Aquests pressuposts aprovats són els més alts de la història de la institució presidida per la socialista Catalina Cladera. Alcover ha comentat que aquests pressuposts serviran per “dibuixar un escut social que permetrà pal·liar els efectes de la guerra d’Ucraïna”.

El portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca ha afegit que aquests pressuposts poden ser els més alts de la història gràcies als “bons indicadors econòmics i a la plena ocupació que hem tengut a Mallorca i a les Illes”.  Per 2023 el pressupost del Consell ascendeix a la xifra de 605,8 milions d’euros. És el primer cop que un pressupost del Consell supera la barrera dels 600 milions d’euros.

Finalment, Alcover ha comentat que l’objectiu principal d’aquests pressuposts és “minimitzar els efectes de la crisi i que la gent més vulnerable no noti o noti el menys possible els seus efectes”. Alcover ha conclòs que “amb l’anterior crisi gestionada pel PP, molta gent va quedar enrere i ho va passar realment malament”.

Leave a Reply