Catalina Cladera: “Bàrbara Rebassa és la millor candidata per a Alcúdia que podríem tenir; la seva gestió des de la batlia aquesta legislatura és un exemple”

Més de 200 militants i simpatitzants del PSIB-PSOE es reuneixen per mostrar el seu suport a la candidata a la batlia d’Alcúdia, Bàrbara Rebassa

Més de 200 militants i simpatitzants socialistes s’han reunit a la plaça de Cas Vicari del Port d’Alcúdia per mostrar el seu suport a la candidata socialista a la batlia d’Alcúdia en les eleccions de maig de 2023, Bàrbara Rebassa. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera ha acompanyat a Rebassa en la seva presentació, en la qual ha destacat que “és la millor candidata que podríem tenir”.

Cladera ha començat el seu discurs remarcant la gestió feta de Rebassa en els tres primers anys de legislatura des de la batlia (el darrer any va haver de deixar la batlia per complir amb el pacte). “La gestió de na Bàrbara des de la batlia és un exemple, li ha tocat gestionar una pandèmia i recuperar el teixit empresarial d’Alcúdia, i ho ha aconseguit, la recuperació s’ha fet en temps rècord” ha comentat Cladera.

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha posat en valor algunes de les gestions que s’han dut a terme a Alcúdia des del Govern de les Illes Balears o el Consell de Mallorca aquesta legislatura. Actuacions com la construcció de l’escola d’infantil i primària o la compra de la tanca de can Domènec.

Una de les actuacions més destacades a Alcúdia per part del Consell de Mallorca és la compra de la central tèrmica d’Alcanada. “Gràcies a l’esforç de na Bàrbara, aquesta legislatura hem pogut comprar l’antiga central tèrmica d’Alcanada. Això ens permetrà iniciar un projecte de descarbonització de la mar” ha assenyalat Cladera.

Durant el seu discurs, Cladera ha remarcat alguns projectes estratègics lligats al turisme que es faran a Alcúdia com l’Escola d’Hoteleria o l’Escola Nàutica. També ha fet incís amb la feina de l’alcudienc i secretari general de l’Agrupació Socialista d’Alcúdia, Joan Gaspar Vallori com a director insular de Transició i Ordenació Turística.

“Gràcies a la feina d’en Joan Gaspar desenvoluparem el Projecte Internacional de Regates amb una inversió de 3 milions d’euros de Fons Europeus de Turisme. Així com, 1,5 milions d’euros del CBAT per dos projectes per gestionar zones turístiques madures” ha ressaltat Cladera.

Per la seva banda, Rebassa s’ha mostrat “amb força i il·lusió per seguir transformant Alcúdia”, després de refermar el seu compromís amb continuar la tasca iniciada pels companys Antoni Alemany i Toni Bibiloni “en la modernització profunda del municipi”.

“Em present perquè tenc el deute d’oferir a la societat solucions i projectes de futur”, ha expressat Rebassa després de ressaltar que, com a “dona socialista i progressista, crec que les persones han d’estar en el centre de les polítiques i jo sempre estaré al costat de la gent”.

A l’acte de presentació també ha acudit, en representació del PSIB-PSOE, la secretària de Finançament i Insularitat i consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors del Govern de les Illes Balears, Rosari Sánchez, qui ha agraït a Rebassa que faci la passa de ser de nou la candidata socialista a la batlia d’Alcúdia.

“Gràcies per la valentia i el coratge de tornar a posar-te al capdavant del partit per oferir-te a la ciutadania per estar el seu servei”, ha dit Sánchez a Rebassa, tot destacant la “vocació de servei” de qui ha estat la primera batlessa progressista del municipi.

Leave a Reply