Maria José Cosano anuncia la seva candidatura a la batlia de Sencelles amb l’objectiu de “fer de Sencelles un municipi millor, tant el centre com els llogarets”

La secretària d’organització de l’Agrupació Socialista de Sencelles, Maria José Cosano, ha anunciat la seva candidatura amb la presència de  la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera

La secretària d’organització de l’Agrupació Socialista de Sencelles, Maria José Cosano, ha anunciat davant membres de l’Agrupació local que presenta la seva candidatura en les eleccions del maig de 2023 per “fer de Sencelles un municipi millor, tant el centre com els llogarets”. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Cosano en aquest anunci.

Cosano s’ha dirigit als membres de l’Agrupació destacant que presenta “amb molt d’orgull” la seva candidatura a la batlia de Sencelles. A més, ha agraït el “suport” dels companys i companyes. “El nostre objectiu és tornar a fer política de Carrer, perquè és mot important conèixer el dia a dia i les necessitats dels nostres veïns i veïnes, per poder fer de Sencelles un municipi millor. Sense deixar de banda els llogarets que l’enrevolten, que són molt importants” ha assenyalat Cosano.

En una part del seu discurs, Cosano ha comentat que “faré tot el possible per aprofitat aquesta oportunitat”. Finalment, ha volgut tenir un reconeixement a Tomeu Morro, darrer candidat socialista a Sencelles i actual primer tinent de batle i responsable de les àrees d’hisenda, promoció econòmica i cultura de l’Ajuntament de Sencelles. Morro va arribar a la batlia de Sencelles en diferents etapes. “Gràcies, Tomeu per la feina feta durant aquests anys, esper estar a l’altura, deixes el llistó molt alt” ha conclòs Cosano.

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha volgut acompanyar a Cosano en el seu anunci i ha fet incís en la “valentia” de Cosano per presentar la seva candidatura. A més, ha tengut unes paraules per Tomeu Morro “gràcies, Tomeu per tots aquests anys de feina, ets un exemple per tots i totes, segur que na Maria José seguirà el teu camí”. Cladera també ha comentat que, tant na Maria José com tota l’Agrupació Socialista de Sencelles, tindran el suport de la Federació Socialista de Mallorca.

A més de la secretària general de l’FSM, Catalina Cladera, han acompanyat a Cosano el secretari de política municipal de l’FSM, Marc López i el secretari de dinamització d’agrupacions locals de l’FSM, Tomeu Bauzà.

Leave a Reply