Francina Armengol i Catalina Cladera presenten els avals necessaris per a les seves precandidatures

Serà el tercer mandat consecutiu de Francina Armengol al capdavant de la Secretaria General del PSIB-PSOE i el primer de Catalina Cladera a la Federació Socialista de Mallorca

Avui s’han presentat els avals de la militància socialista a les dues precandidatures de Francina Armengol i Catalina Cladera, com a secretaries generals del PSIB-PSOE i de la Federació Socialista de Mallorca, respectivament.

En ambdós casos s’han cobert els percentatges d’avals necessaris per a fer efectives les candidatures. Un 2% al cas del PSIB i un 3% al cas de la Federació Socialista de Mallorca.

Cal recordar que el termini per a la recollida d’avals va començar el passat 6 d’octubre i conclou avui, dia 20.

Ara s’obre un termini de 24 hores per a la presentació de recursos, transcorregut el qual, i tenint en compte que només s’ha

presentat una precandidatura per a cadascuna de les secretaries generals, es procedirà a la proclamació definitiva de les candidates com a secretàries generals, sense necessitat de votació.

En el cas de Francina Armengol, aquesta serà la segona vegada que reedita el càrrec de secretària general del PSIB-PSOE (2014-2017 i 2017-2021), iniciant així el tercer mandat consecutiu.

Respecte de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera s’erigirà en nova secretària general dels Socialistes de Mallorca en substitució de Mercedes Garrido, qui va anunciar recentment que no optaria a la reelecció.

Leave a Reply