Francina Armengol situa al PSIB-PSOE com “l’únic vot eficaç perquè Espanya continuï avançant i aturar els retrocessos de PP i Vox”

La candidata socialista ha demanat el vot “a totes aquelles persones que han votat a altres formacions polítiques com pot ser El Pi, Ciutadans o el PP i que de cap manera poden acceptar aquests pactes d’odi i d’involució que està tirant endavant el PP”.

Més de 150 persones han acompanyat a la candidata del PSIB-PSOE al Congrés, Francina Armengol, als candidats per Mallorca al Senat, Pere Joan Pons i Teresa Suárez, i a la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Catalina Cladera, en un sopar de campanya amb representants de totes les agrupacions socialistes de Mallorca.

Durant la trobada, Armengol ha defensat que “l’únic vot eficaç i eficient per aconseguir que Espanya continuï avançant i posar peu contra paret a l’extrema dreta és el Partit Socialista, cap altre partit pot assegurar que el seu vot sumi per aturar al PP i a Vox”.

La candidata socialista ha recordat que “el Partit Socialista és un partit que sempre ha governat per a la gran majoria social, per a la classe mitjana i treballadora, i volem seguir fent-ho des del Govern d’Espanya per continuar servint a la ciutadania, garantint drets, llibertat, modernitat, digitalització de l’economia, la lluita contra el canvi climàtic, la igualtat entre homes i dones, els drets socials, l’educació, la sanitat i la mobilitat sostenible”.

Per això, Armengol ha demanat el vot per al Partit Socialista “des del cap i des del cor, perquè a les Illes Balears ja sabem què suposen els governs de PP i Vox, amb una involució absoluta en tot tipus de drets i llibertats per a la nostra població”.

La candidata al Congrés ha defensat la necessitat d’aconseguir una “mobilització històrica a les urnes el 23 de juliol”, i ha afegit que “cap progressista pot quedar a ca seva, tenim el dret i l’obligació d’anar a les urnes”.

A més a més, Armengol també ha sol·licitat el vot “a totes aquelles persones que han votat a altres formacions polítiques com pot ser El Pi, Ciutadans o el PP i que de cap manera poden acceptar aquests pactes d’odi i d’involució que està tirant endavant el PP”.

Per part seva, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Catalina Cladera, ha destacat la importància que “tots i totes anem a votar i que votem socialista, perquè necessitam avançar”.

Cladera ha advertit que “ja hem vist el que està passant amb els pactes entre la dreta extrema i l’extrema dreta, amb un PP segrestat per Vox, a qui ha comprat el seu programa i els seus postulats, duent a terme unes polítiques molt radicals que els socialistes no podem consentir de cap manera”.

Davant això, Cladera s’ha compromès a ser el “dic de contenció davant les polítiques de PP i Vox, allà on governem i allà on facem oposició, perquè estam patint una involució en drets, en llibertats i en l’estat del benestar”.

Finalment, la secretària general insular ha convidat a tota la militància socialista a fer molta feina els 10 dies de campanya que queden, i anar a votar el dia 23 perquè “ens hi jugam molt”.

El candidat per Mallorca al Senat, Pere Joan Pons, ha obert la trobada reivindicant l’orgull per la feina feta pels socialistes des de les diferents institucions i la necessitat de revalidar el Govern d’Espanya per continuar avançant i no retrocedir.

Source: Actualitat Fedaració Mallorca

Comments are closed