Francina Armengol: “Tenim més força que mai i un projecte de futur per a les Illes Balears que ens farà tornar a governar a les diferents institucions”

Més de 1000 socialistes es reuneixen per celebrar el tradicional sopar de Nadal de la Federació Socialista de Mallorca i agafar forces per l’any electoral

Més de 1000 militants i simpatitzants socialistes han omplert el sopar de Nadal de la Federació Socialista de Mallorca, el qual ha comptat amb la participació de la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol; la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Catalina Cladera i la secretària general dels Socialistes de Manacor, Núria Hinojosa.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha començat el seu discurs reconeixent que “ha estat un any intens” però que els i les socialistes “hem estat a l’altura del que s’esperava de nosaltres”. Davant les crisis provocades per la COVID-19 i la guerra d’Ucraïna, Armengol ha assenyalat que “els socialistes no ens hem quedat de mans plegades i hem presentat ajudes per ajudar a la ciutadania, especialment a la classe mitjana i treballadora”.

Armengol ha destacat el nou escut social que s’ha posat en marxa des del govern balear perquè “no es quedi ningú enrere”. “Són 25 mesures i fins a 200 milions d’euros per ajudar a famílies, joves, treballadors i treballadores” ha afegit la secretària general del PSIB-PSOE.

La presidenta del govern balear ha declarat que aquesta recuperació no hagués estat possible sense “el Partit Socialista de les Illes Balears i tots els governants socialistes, ja sigui Catalina Cladera al Consell de Mallorca, els batles i batlesses socialistes. També, gràcies al govern d’Espanya liderat pel president Pedro Sánchez”.

Per acabar, Francina Armengol ha encoratjat a tots els presents de cara a les eleccions del maig de 2023 i ha comentat que “tenim més força que mai. I aquesta força és la que ens ha de fer tornar a guanyar a les urnes i tornar a pintar les illes de vermell, carrer a carrer, poble a poble, illa a illa, per continuar millorant la vida de la gent. Tenim un projecte de futur per a les Illes Balears que ens farà tornar a governar a les diferents institucions”.

Per la seva banda, la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, s’ha mostrat molt satisfeta amb la celebració del sopar de Nadal tres anys després “és un dels actes més important de la Federació Socialista de Mallorca, i que s’ha convertit en un símbol de germanor pel nostre partit” ha declarat.

Cladera ha dedicat part del seu discurs als pressuposts que s’estan aprovant aquestes setmanes a les diferents institucions. “Els pressuposts ens permeten complir amb les promeses i fer les nostres polítiques. Els i les socialistes sabem de la seva importància, per això, tanquem els pressuposts en temps i forma. Complim amb els terminis i amb la ciutadania a la qual representem” ha comentat.

Per últim, Cladera ha fet incís en què “queden cinc mesos per a les eleccions, cinc mesos apassionats de molta feina. Si estem units, no tenim límits. Amb l’esforç de tots i totes, el maig del 2023 farem història en aquesta comunitat autònoma”.

La secretària general de l’Agrupació Socialista de Manacor, Núria Hinojosa, ha donat la benvinguda als assistents i ha donat pas a les dues presidentes. Els socialistes de Manacor han estat els encarregats de dinamitzar el sopar, ja que l’acte s’ha celebrat en un establiment situat al municipi.

Leave a Reply