Jaume Mateu: “Present la meva candidatura a la batlia de Sóller per tirar endavant un projecte socialista i de futur pel municipi”

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Sóller, Jaume Mateu, ha anunciat la seva candidatura amb la presència de  la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Sóller, Jaume Mateu, ha anunciat davant militants i simpatitzants del PSIB-PSOE que presenta la seva candidatura en les eleccions del maig de 2023 per “tirar endavant un projecte socialista i de futur pel municipi”. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Mateu en aquest anunci.

Mateu s’ha dirigit als militants i simpatitzants socialistes presents i ha destacat que, tant ell com l’Agrupació Socialista, tenen “un projecte per a Sóller pensat per més de 4 anys, un projecte de futur pensat pels que vendran darrere”.  A més, ha comentat que “fa falta un canvi de bon de veres, una transformació del nostre municipi, per millorar la vida dels nostres veïnats i veïnades”.

De cara als objectius que s’ha proposat per Sóller, Mateu ha explicat que presentarà un projecte on es tengui en compte a tots els veïnats i veïnades del municipi. “No volem que els nostres fills i filles hagin de partir de Sóller perquè no troben on viure. Tampoc volem que la nostra gent gran hagi de partir a un centre dia o a una residència als pobles veïnats” ha assenyalat Mateu.

A més, Jaume ha fet incís en què “volem un poble net, que funcioni, que prioritzi les persones en lloc de prioritzar els cotxes. Volem que Sóller també treballi per la transició energètica, les energies renovables i la lluita contra el canvi climàtic i la contaminació”.

Mateu ha destacat que treballaran per tenir unes escoles i instituts de referència, amb la comunitat educativa protagonista de les polítiques educatives. A més, s’esforçaran per “tenir equipaments culturals, teatre i auditori a nivell del que els nostres artistes, músics, creadors i entitats culturals es mereixen i unes instal·lacions esportives sense goteres i a l’abast de tothom i que estiguin a l’altura dels i les nostres esportistes”.

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha volgut acompanyar a Mateu en el seu anunci i ha remarcat que “el canvi a Sóller és possible, estic convençuda que en Jaume ho aconseguirà”. Cladera també ha comentat que, tant en Jaume com tota l’Agrupació Socialista de Sóller, tindran el suport de la Federació Socialista de Mallorca.

A més de la secretària general de l’FSM, Catalina Cladera, han acompanyat a Mateu el secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa, Josep Marí ‘Agustinet’, la secretària d’organització de l’FSM, Antònia Sastre, la secretària de política autonòmica del PSIB-PSOE, Mercedes Garrido, el secretari d’agenda urbana del PSIB-PSOE, Joan Ferrer, el vocal de l’FSM, Pep Lluis Colom i el secretari de dinamització d’agrupacions locals, Tomeu Bauzà. També han participat els batles socialistes Miquel Cabot, batle de Marratxí i Virgilio Moreno, batle d’Inca.

Leave a Reply