Pep Jaume ‘Pep Gall’ anuncia la seva candidatura per revalidar batlia a Sant Llorenç a les eleccions del maig de 2023

Pep Jaume: “Present la meva candidatura perquè vull continuar fent feina per Sant Llorenç des de la batlia i acabar amb els projectes començats”

L’actual batle de Sant Llorenç des Cardassar, Pep Jaume, ha anunciat davant militants i simpatitzants del PSIB-PSOE que presenta la seva candidatura en les eleccions del maig de 2023. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Jaume en aquest anunci.

Jaume ha començat la seva intervenció davant els militants i simpatitzants socialistes destacant que presenta la seva candidatura per “continuar fent feina per Sant Llorenç des de la batlia i acabar els projectes començats”.

Alguns dels projectes que ha destacat Jaume amb els que vol continuar fent feina són l’escola de Son Carrió, l’escoleta de Ca Ses Monges o reclamar un institut i un PAC pel poble.

Pep Jaume va assolir la batlia de Sant Llorenç el novembre de 2021 després de 26 anys seguits de la mateixa batlia. D’aquest any, Jaume ha posat en valor la “tasca integradora de tots els nuclis del municipi perquè tots els habitants de Sant Llorenç se sentin d’un mateix poble”.

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha volgut acompanyar a Jaume en el seu anunci i li ha agraït que tengui l’empenta per tornar a presentar-se a més, ha remarcat  la tasca que ha fet com a batle. “Els socialistes canviam la història, aquí ho sabeu de primera mà. Després de 26 anys de la mateixa batlia, en Pep i el Partit Socialista, va aconseguir la batlia del municipi” ha assenyalat Cladera.

A més, Cladera ha comentat que, tant en Pep com tota l’Agrupació Socialista de Sant Llorenç, tindran el suport de la Federació Socialista de Mallorca. A part de la secretària general de l’FSM, Catalina Cladera, han acompanyat a Jaume el secretari d’organització del PSIB-PSOE, Cosme Bonet i la secretària d’organització de l’FSM, Antònia Sastre”.

Leave a Reply