Joan Josep Soler, elegit com a secretari general de les Joventuts Socialistes de Llevant

Les Joventuts Socialistes de Mallorca han continuat el procés de renovació de les agrupacions mancomunades de l’illa, després de les Joventuts Socialistes de Ponent

Les Joventuts Socialistes de Llevant, fusió de les agrupacions locals de Manacor, Son Servera, Artà i Capdepera, han renovat la seva executiva i han elegit a Joan Josep Soler com a secretari general. D’aquesta manera, continua la renovació de les executives de les agrupacions mancomunades de les Joventuts Socialistes de Mallorca.

El secretari general de les Joventuts Socialistes de Llevant, Joan Josep Soler, ha començat el seu discurs agraint a tots els presents “la seva presència en aquesta assemblea tan important per als joves socialistes del Llevant de Mallorca perquè d’aquí en endavant les reivindicacions històriques dels habitants d’aquesta comarca, seran les de Joventuts Socialistes de Llevant”.

Soler ha continuat el seu discurs comentant que “el 2023 tenim una oportunitat única per revalidar tots els governs socialistes de la comarca, i fer arribar la veu dels joves a tots els ajuntaments que conformen aquest territori en matèries com poden ser l’habitatge o la millora de la connectivitat”.

En representació de la Federació Socialista de Mallorca, ha assistit, Xisco Bergas, secretari de comunicació d’Agrupacions Locals i ha afirmat que: “La comarca de Llevant és emblemàtica pels socialistes, ja que compartim reptes, objectius i moltes altres coses. A més compartim lideratges socialistes en tota la comarca i això deixa marca en les polítiques que s’estan duent a terme”.

“Pel que fa als joves, també és molt important el que heu fet avui perquè Llevant és una comarca amb una identitat molt marcada i una relació molt estreta entre la gent dels seus municipis i que avui pogueu constituir l’executiva de la comarca és una passa més en el camí d’unitat i feina conjunta en benefici de la ciutadania”, ha conclòs Bergas.

Així, la Comissió Executiva de les Joventuts Socialistes de LLevant queda de la següent manera: Joan Josep Soler com a secretari general i delegat de JS d’Artà; Pere Gomila com a secretari d’organització; Toni Torres com a secretari de política municipal; Nerea Garcia com a secretària d’igualtat i delegada de JS de Manacor, Toni Ferran, secretari de dinamització i delegat de JS de Capdapera; Pedro Calzado, secretari de comunicació i delegat de JS de Son Servera i Conchi Agularm Marta Martín i Carme González; com a vocals.

Leave a Reply