Catalina Cladera: “Seguirem treballant per reforçar els serveis públics, per avançar en drets i protegint el patrimoni cultural i natural de Mallorca ”

La SG de la Federació Socialista de Mallorca ha enviat una carta a la militància del partit amb motiu del tercer aniversari com a presidenta del Consell de Mallorca i el setè de govern progressista a Mallorca

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha dirigit una carta a la militància socialista de Mallorca amb motiu del tercer aniversari de la presa de possessió com a presidenta al Consell de Mallorca arran de la victòria electoral del 26 de maig del 2019 i del setè aniversari de govern progressista a Mallorca. Cladera ha mostrat el seu compromís per “seguir treballant per reforçar els serveis públics, avançar en drets i continuar protegint el territori cultural i natural de Mallorca”.

A la carta, Cladera ha repassat algunes de les fites més importants que s’han aconseguit els últims anys i ha fet especial menció a la tasca desenvolupada pel Partit Socialista a cada un dels municipis de Mallorca. “Tenim un projecte de futur que volem per la nostra illa perquè volem una Mallorca més justa, més verda i més resilient que sigui un referent en sostenibilitat i circularitat i, també, per continuar amb les polítiques posades en marxa des del 2015”, ha incidit Cladera.

En concret, Cladera ha destacat la manera de gestionar una crisi provocada per una pandèmia sanitària. “En temps de crisi hem fet política d’estímuls i hem estat conscients que mai més la sortida d’una crisi havia de ser l’austericidi al qual ens va condemnar la dreta entre 2011 i 2015”, ha  expressat la socialista qui ha afegit que “la nostra recepta per fer front a la crisi ha funcionat i ho hem fet entre tots, però al capdavant hi ha hagut socialistes”.

No obstant això, la socialista ha exposat que “al mateix temps que hem navegat per les aigües braves de la crisi, hem tingut l’habilitat de seguir fent feina amb el full de ruta que ens vam traçar entre tots i totes, aconseguint un alt grau de compliment dels Acords de Raixa, el nostre pla d’acció compartit al Consell de Mallorca”. Cal destacar que s’han posat en marxa el 90% de les 140 propostes que es varen plantejar el juny del 2019.

A més a més, Cladera ha posat exemples de la gestió d’aquests anys com el nou model d’atenció als majors que posa al centre les persones atenent-los a casa seva o bé al seu entorn, l’augment de la dotació dels convenis dels serveis socials municipals fins a arribar a més de 21 milions d’euros en 2022 o l’aprovació del PIAT i el PECMA per protegit el territori i el paisatge de Mallorca.

Cladera ha recordat l’oportunitat que suposaran els Fons Next Generation, ja que “la institució gestionarà prop de 34 milions d’euros fins al 2024 per projectes propis i municipals que reforçaran la transició cap a un turisme més sostenible impulsant la circularitat, la reconversió de zones madures a través del turisme esportiu i la digitalització”.

“Mallorca avança si ho fan els seus municipis i aquest esforç inversor sense precedents en el Consell ha permès també millorar com mai els carrers, les places, les instal·lacions esportives, la mobilitat i la sostenibilitat de tots els municipis de Mallorca, gràcies a una inversió directa de més de 100 milions d’euros que ha servit per augmentar la qualitat de vida dels mallorquins i les mallorquines i per generar activitat econòmica en un moment complicat per a les famílies i empreses” ha explicat la Secretària General de l’FSM.

Cladera ha agraït a tothom “el vostre suport durant aquests 3 anys inoblidables que ja han començat a canviar Mallorca”, i també “pels anys de feina que ens queden per endavant”. Finalment, la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca ha posat en valor “la lluita i la valentia de la militància socialista a Mallorca perquè allà on hi hagi un socialista sempre hi haurà una persona llesta per treballar per la gent”, ha conclòs.

Leave a Reply