Més de 800 socialistes es reuneixen per celebrar la tradicional festa d’estiu i començar amb força el curs polític per encarar les eleccions del 2023

Francina Armengol: “Arriben unes eleccions que han de tornar a impulsar el projecte socialista. Un projecte per seguir avançant, per continuar millorant i per frenar als que només volen tornar enrere”

El PSIB-PSOE i la Federació Socialista de Mallorca han organitzat un acte on més de 800 militants i simpatitzants socialistes s’han reunit per celebrar la tradicional festa d’estiu que no es va poder celebrar els dos darrers anys a causa de la situació sanitària. L’acte també ha servit per agafar forces i encoratjar-se pel curs polític que començarà al setembre i encarar amb il·lusió les eleccions que es celebraran al maig del 2023 .

L’acte ha  comptat amb la participació de la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol; la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Catalina Cladera; i el secretari d’organització de l’Agrupació Socialista de Muro, Martí Siquier.

Francina Armengol ha començat el seu discurs agraint a tots els i les socialistes l’esforç que han fet aquests dos darrers anys de pandèmia “gràcies per demostrar a tothom com som els socialistes: gent que en els moments més durs no s’amaga sinó que dona una passa endavant per ajudar els qui més ho necessiten”.

La socialista, que recentment ha celebrat l’aniversari de la seva investidura com a presidenta de les Illes Balears, ha volgut repassar alguns dels avanços que s’han fet en aquests 7 anys de govern progressista “hem passat de la censura de la llei de símbols a establir nous drets, a protegir la diversitat o a recuperar una memòria històrica que mai hauríem d’haver deixat tant de temps enterrada a les cunetes.

En aquest temps hem passat de veure com s’expulsaven a professors i metges a contractar-ne més que mai. De veure com es tancaven empreses i s’acomiadaven treballadors a ser els que més ocupació i economia cream”.

La líder dels Socialistes de les Illes Balears ha acabat el seu discurs remarcant “hem de continuar governant per seguir transformant aquestes illes. I, per fer-ho possible, hem de fer més feina que mai, defensant el nostre projecte, els beneficis que suposa el partit socialista per aquesta societat”.

D’altre banda, la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, també ha volgut dedicar unes paraules als presents “m’agradaria destacar que al Partit Socialista tenim els millors equips, les millors persones, els i les millors companyes fent feina en favor del be comú, amb na Francina Armengol al capdavant. Un autèntic luxe i un privilegi immens que no em cansaré mai de destacar”.

Cladera, que el passat 6 de juliol va celebrar el tercer aniversari de la seva investidura com a presidenta del Consell de Mallorca, ha destacat “gràcies a tots i a totes pel vostre suport, pel vostre socialisme, per aquests 3 anys inoblidables que ja han començat a canviar Mallorca. Gràcies pels anys de feina que ens queden per endavant i gràcies per la vostra lluita i valentia”.

La socialista ha conclòs “hem de treballar per seguir reforçant els serveis públics, avançant en drets, diversificant i modernitzant els sectors productius i protegint el patrimoni cultural i natural. A Mallorca ni una passa enrere, ara més que mai”.

Leave a Reply