MÉS i PSIB-PSOE signen un acord de governabilitat a l’Ajuntament de Montuïri

Amb aquest acord, l’actual batle Joan Verger (MÉS per Montuïri) reeditarà la batlia del municipi durant els 4 anys de legislatura, i el socialista Toni Miralles serà el 1r tinent de batle i regidor d’Educació i Participació Ciutadana.

MÉS per Montuïri i PSIB-PSOE han arribat a un acord de governabilitat a l’Ajuntament de Montuïri de cara a la propera legislatura 2019-2023 després dels resultats obtinguts per ambdues formacions a les eleccions del passat 26 de maig. D’aquesta manera, l’actual batle del municipi, l’ecosobiranista Joan Verger, tornarà a ostentar la batlia durant els 4 anys de legislatura, i el socialista Toni Miralles serà el 1r tinent de batle i regidor d’Educació i Participació Ciutadana.

Amb aquest acord, PSIB-PSOE i MÉS per Montuïri donaran continuïtat al govern progressista de l’ajuntament montuïrer per segona legislatura consecutiva després de 28 anys de governs de dretes, amb la diferència què, amb el nou acord al qual han arribat les dues formacions, els socialistes s’incorporaran a l’equip de govern ja que el 2015 únicament donaren suport a la investidura de Verger com a batle.

En aquest sentit, Joan Verger ha apuntat que “Serà la manera de reforçar la majoria i tenir un equip de govern més representatiu”.

Per la seva part, el socialista Toni Miralles ha declarat que “aquesta legislatura  havíem  de fer una passa endavant i formar part de l’equip de govern donant visibilitat de govern als nostres votants.”

Source: Actualitat Fedaració Mallorca

Comments are closed