PSIB-PSOE i El Pi signen el pacte de governabilitat a Alcúdia, que atorga la batlia a Bàrbara Rebassa els pròxims 3 anys

Els Socialistes han mostrat la seva satisfacció davant “un molt bon acord” que permetrà “donar continuïtat i consolidar la feina iniciada fa 4 anys”.

Els Socialistes d’Alcúdia han reeditat pacte de govern amb el Pi, a partir dels resultats de les eleccions del 26 de maig que van atorgar cinc regidors als socialistes i quatre Pi.

Segons l’acord signat avui per ambdues formacions polítiques, Bàrbara Rebassa serà la batlessa d’Alcúdia els pròxims 3 anys, i a partir de dia 15 de juny de l’any 2022 ho serà Domingo Bonnín de El Pi.

Rebassa ha destacat la bona entesa entre ambdues formacions pel que fa al programa, i ha assegurat que la principal prioritat del nou govern serà la millora del manteniment al municipi i tots els seus nuclis.

La que serà la propera batlessa socialista a Alcúdia també ha assegurat que “treballarem perquè Alcúdia pugui invertir el superàvit que té acumulat”, i ha centrat la millora de la mobilitat i l’accessibilitat com un dels eixos principals a treballar.

Pel que fa a les àrees de gestió, Bàrbara Rebassa s’encarregarà de Policia, Personal i Patrimoni; Martí Garcies serà el responsable d’Obres Pròpies i Manteniment; Agüi Lobo estarà al capdavant de Benestar Social, Igualtat i Participació Ciutadana; Gabriel de Hevia serà el regidor encarregat de Festes, Comerç, Promoció Econòmica, Transparència, Administració Electrònica i Informàtica, i Antònia Cànaves durà Cultura, Educació i Fires i Mercats.

A més, la socialista ha explicat que ambdues formacions han acordat convidar el regidor de MÉS a formar part de l’equip de govern, agafant una àrea de gestió encara per definir.

Amb la signatura d’aquest acord, els Socialistes d’Alcúdia han mostrat la seva satisfacció per “haver arribat a un molt bon pacte que recull el mandat de continuïtat que ens va donar la ciutadania del municipi el passat 26 de maig”.

Source: Portada FSM – Municipis

Comments are closed