Pau Lladó presenta la seva candidatura a la batlia d’Ariany per les eleccions del 28 de maig

El secretari general de l’Agrupació Socialista d’Ariany i actual regidor de cultura de l’Ajuntament ha anunciat davant l’Agrupació Local que presenta la seva candidatura a la batlia

Pau Lladó ha presentat la seva candidatura a la batlia d’Ariany per les eleccions del 28 de maig de 2023 amb l’objectiu de “millorar els resultats de 2019 i obtenir més representació socialista a l’Ajuntament d’Ariany”. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha mostrat el seu suport a Lladó en l’anunci de la seva candidatura.

Lladó ha fet incís en la gestió que s’ha fet des de la regidoria de cultura per promoure i impulsar diferents esdeveniments al poble: “la gestió és el millor aval que tenim els i les socialistes” ha assenyalat Lladó.

El secretari general de l’Agrupació Socialista d’Ariany ha afegit que presenta la seva candidatura “amb l’objectiu d’aconseguir més representació socialista a l’Ajuntament i, d’aquesta forma, fer avançar el municipi”.

Finalment, Lladó ha volgut agrair a tots els membres de l’Agrupació Socialista d’Ariany i del Partit Socialista el seu suport i ànims per presentar la seva candidatura a la batlia.

Leave a Reply