Miquel Palou: “Anunciï la meva candidatura a la batlia de Bunyola per aportar un aire fresc i renovat al poble”

En honor a qui fou president de la Federació Socialista de Mallorca, batle d’Alcúdia i vicepresident del Consell de Mallorca, entre altres càrrecs, i que va morir el passat 21 de febrer

Miquel Palou ha anunciat davant l’Agrupació Socialista de Bunyola que presenta la seva candidatura a la batlia per “aportar un aire fresc i renovat al poble”. Amb  aquest anunci, es confirma que el PSIB-PSOE presentarà en solitari a Bunyola a les eleccions del pròxim 28 de maig.

Palou ha volgut destacar alguns dels avanços que ha fet Bunyola aquests quatre anys amb Sandra Llop, del PSIB-PSOE, com a primera tinent de batle i regidora d’educació, treball, mobilitat, habitatge i relacions institucionals. Palou ha comentat que s’ha aconseguit “posar solució a una demanda històrica del poble, s’ha desbloquejat la situació de Can Gual i allà es construirà el centre de salut i un pàrquing”.

D’altra banda, Palou ha citat la construcció de les rotondes de Palmanyola i Raixa o l’aturada de bus que s’ha fet per arribar a l’hospital Joan March. Palou ha assenyalat que “aquests són alguns dels exemples sobre com feim política els i les socialistes, pensant amb la ciutadania. Feim polítiques per millorar la vida dels bunyolins i bunyolines”.

Finalment, Palou ha declarat que és sent “preparat i il·lusionat” per preparar una bona candidatura, un bon projecte per Bunyola i obtenir més representació socialista a l’Ajuntament de Bunyola. El portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Andreu Alcover i el Secretari de Coordinació Territorial de la Federació Socialista de Mallorca, Tolo Aguilar han acompanyat a Palou en l’anunci de la seva candidatura.

Leave a Reply