Els socialistes de Felanitx activen un canal de WhatsApp perquè la ciutadania participi en el disseny del seu programa electoral

Els socialistes posen en servei un número de WhatsApp (666 13 90 07) perquè durant les 24 hores del dia els felanitxers i felanitxeres els puguin enviar propostes amb les quals enriquir el programa electoral

L’Agrupació Socialista de Felanitx ha activat el número 666 13 90 07 perquè els felanitxers i felanitxeres puguin enviar les seves propostes de manera directa i, d’aquesta forma enriquir i construir el programa electoral socialista entre tots i totes.

Aquest nou altaveu per als veïns i veïnes de la localitat, és una iniciativa, amb la qual, els socialistes s’han marcat com a objectius, recopilar les preocupacions, inquietuds i propostes per resoldre els principals problemes que els felanitxers i felanitxeres pateixen.

Els Socialistes de Felanitx porten ja diverses setmanes celebrant reunions i trobades amb diferents associacions, col·lectius, sindicats, empresaris, organitzacions i entitats del municipi per recollir les seves demandes i suggeriments, i incorporar-les al seu programa electoral.

En aquest sentit, el portaveu i secretari general dels Socialistes de Felanitx, Xisco Duarte, incideix que “tots els ciutadans tindran a l’abast del teclat del seu telèfon mòbil la possibilitat de participar en l’elaboració del programa electoral amb el qual el PSOE de Felanitx acudirà a les pròximes eleccions municipals”.

“Les necessitats dels nostres veïns són les nostres prioritats, per això hem creat aquest canal: la política municipal no pot viure aliena a les inquietuds i demandes de la ciutadania”, afegeix Duarte.

Amb les aportacions rebudes, l’equip de campanya socialista analitzarà i seleccionarà les propostes més adients.

Abans de la presentació del programa electoral del PSOE, s’informarà públicament sobre les iniciatives que han estat incorporades de cara a la campanya de les pròximes eleccions municipals i que s’executaran al llarg de la legislatura 2023-2027.

El període per a enviar propostes al canal socialista de WhatsApp romandrà obert des d’avui fins al pròxim 30 d’abril.

Leave a Reply