Andreu Alcover: “Avui al Ple del Consell de Mallorca s’han aprovat diferents modificacions de crèdit que demostren la bona gestió pressupostària i el sanejament de la institució”

El portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Andreu Alcover, ha valorat molt positivament aquestes modificacions de crèdit per valor de prop de 50 milions d’euros

El portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Andreu Alcover ha valorat molt positivament les modificacions de crèdit aprovades a la sessió plenària d’aquest dijous. Alcover ha declarat que demostren “la bona gestió pressupostària i el sanejament de la institució”.

Alcover ha afegit que “gràcies al fet que aquesta legislatura s’ha llevat tot el deute del Consell de Mallorca, els romanents es poden utilitzar per a la finalitat que consideri l’equip de govern”.

D’aquestes modificacions de crèdit destaquen una partida de 5,5 milions d’euros perquè els Ajuntaments de Mallorca puguin reparar les fuites d’aigua. Alcover també ha destacat els 6,5 milions d’euros per pal·liar els efectes de la borrasca Juliette, “això demostra, una vegada més, la rapidesa d’actuació del Consell de Mallorca davant situacions adverses”.

Finalment, el portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Andreu Alcover, ha assenyalat que part d’aquestes modificacions de crèdit es destinaran per complir amb els acords que als que s’han arribat amb determinats sindicats. Acords com el de la carrera professional dels funcionaris del Consell o l’acord al qual es va arribar amb els bombers del Consell.

Alcover ha conclòs que “resulta curiós que a una pregunta anterior a l’aprovació d’aquestes modificacions de crèdit, el Partit Popular reclami que s’atenguin les reivindicacions dels bombers, però, després, no voti a favor de les modificacions de crèdit que permeten complir amb les reivindicacions i els acords amb els quals es van arribar amb els bombers”.

Leave a Reply