Tino Davia presenta la seva candidatura pel PSIB-PSOE a la batlia de Santanyí

Davia ha anunciat davant l’Agrupació Socialista de Santanyí que presenta la seva candidatura a la batlia

Tino Davia ha presentat davant l’Agrupació Socialista de Santanyí la seva candidatura a la batlia. Els socialistes de Santanyí han mostrat el seu suport a Davia. En l’anunci de la seva candidatura, Davia s’ha compromès “a treballar per a un programa electoral que respongui a les necessitats dels ciutadans i ciutadanes, especialment les més vulnerables”.

A més, Davia ha destacat la importància “d’introduir polítiques progressistes per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes, lluitant per la igualtat de gènere, la no-discriminació i la protecció del medi ambient”.

Davia ha afirmat que treballarà per “millorar la neteja viària, la qualitat de l’aigua, el clavegueram, la seguretat ciutadana i per a pal·liar la saturació turística amb mesures que millorin la qualitat de vida dels residents”.

Finalment, Davia ha comentat que “proposa un programa electoral que busca millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes amb polítiques socials, progressistes i amb mesures concretes per a la millora dels serveis municipals i la protecció del medi ambient”. Davia també ha volgut agrair a tota l’agrupació local la confiança i el suport.

Leave a Reply