Els Socialistes de Maria de la Salut lamenten que l’equip de Govern s’oposi a debatre una moció per impulsar ajudes per combatre les conseqüències de la COVID-19

Els socialistes havien presentat la moció per la via d’urgència perquè fos inclosa en l’ordre del dia del darrer ple municipal, però l’equip de Govern s’hi oposà

Els Socialistes de Maria de la Salut han expressat la seva “sorpresa, indignació i decepció” per la negativa de l’equip de Govern a debatre una moció presentada per la via d’urgència per impulsar en el municipi ajudes per pal·liar els efectes de la COVID-19. Cal recordar que l’equip de Govern està format per XMaria i el PP i és fruit d’una moció de censura.

Rafel Aulet, portaveu dels socialistes en el consistori, considera que aquest rebuig és “una falta de cordialitat mai vista cap a l’oposició”, atès que tradicionalment totes les mocions que entren per la d’urgència es debaten en els plenaris.

“Ens sobta molt que el batle i l’equip de Govern no hagin considerat que és urgent ajudar les famílies i empreses de Maria en aquests moments tan durs i complicats; si això no és una urgència, no sabem què ho deu ser”, ha expressat Aulet, qui ha demanat explicacions al batle per no haver inclòs en l’ordre del dia del darrer plenari, celebrat ahir, el debat d’aquesta moció presentada pels socialistes, l’objectiu de la qual és “ajudar a qui pitjor ho està passant en tot el que estigui al nostre abast”.

La moció, específicament, demanava al consistori l’adhesió al pla d’acompanyament per pal·liar els efectes de les restriccions per frenar els contagis anunciat pel Govern de les Illes Balears en el marc del Pacte per a la Reactivació Econòmica i Social.

Així mateix, la iniciativa proposava la bonificació de taxes municipals, instava l’ajuntament a sumar-se a la línia de 20 milions d’euros establerta per l’executiu autonòmic per posar en marxa ajudes econòmiques i a desenvolupar accions per afavorir la reactivació del consum.

Leave a Reply