Alcover: “Cladera dona un nou impuls a les polítiques socials i econòmiques necessàries per consolidar la recuperació justa i avançar cap a una Mallorca més sostenible”

El portaveu del Grup Socialista del Consell de Mallorca valora positivament els canvis en determinades àrees del govern insular anunciats avui per la presidenta, i destaca que suposen enfortir els departaments estratègics per a la transformació socioeconòmica que necessita l’illa

El grup socialista del Consell de Mallorca valora positivament els canvis en determinades àrees de govern anunciats avui per la presidenta de la institució insular, Catalina Cladera.

El portaveu, Andreu Alcover, ha destacat que “són canvis que reforcen el Consell de Mallorca com a govern insular, que permetran consolidar les polítiques socials i econòmiques per assolir la recuperació justa a l’illa i que impulsaran els projectes estratègics per a la transformació necessària cap a un futur més sostenible i més resilient”.

Respecte al nou departament de Transició Econòmica, Turisme i Esports, Alcover ha reafirmat la importància de reforçar aquesta àrea. “El turisme és un element clau per aquesta transició econòmica i els fons europeus seran fonamentals per desenvolupar projectes que ens permetran transformar aquesta activitat en termes de sostenibilitat, de qualitat, de modernització i d’equitat, amb una millor distribució de la riquesa”.

El portaveu del grup socialista també ha valorat positivament el nomenament de Javier de Juan com a conseller executiu de Presidència i el de Sofia Alonso com a consellera de Drets Socials i presidenta de l’IMAS.

“Són dos perfils molt adequats per a desenvolupar polítiques socials des del govern insular. Tant Javier de Juan com a Sofia Alonso tenen una trajectòria consolidada en gestió, estam altament qualificats i sense dubte contribuiran a impulsar projectes importants per a Mallorca”, ha declarat.

Així mateix, Andreu Alcover ha destacat la gran feina realitzada per part de Teresa Suárez durant tot aquest temps com a consellera de Presidència, “impulsant, entre altres qüestions, polítiques d’igualtat molt rellevants per a Mallorca”.

Per concloure, el portaveu socialista, que ha desitjat sort i encerts a Javier de Juan, a Sofia Alonso i a Teresa Suárez en les seves noves etapes, ha declarat que “estam a mitjan legislatura i aquests canvis suposen un nou impuls per a consolidar la recuperació econòmica i social a Mallorca i per a avançar cap a un futur més sostenible”.

“Estam a punt d’aprovar els pressupostos, els tercers d’aquesta legislatura, uns pressupostos expansius que reflecteixen el full de ruta del Consell de Mallorca, amb polítiques expansives en drets i serveis socials per enfortir l’estat de benestar en aquesta terra. I que posen de manifest la transformació del Consell com a govern insular útil, eficient i modern”.

Leave a Reply