Andreu Alcover: “Des del Grup Socialista al Consell de Mallorca valoram molt positivament els Pressupostos Generals per Mallorca de 2023”

El portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Andreu Alcover ha destacat que aquests Pressuposts estan enfocats a complir els Acords de Raixa i a la triple sostenibilitat (social, mediambiental i econòmica)

El portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Andreu Alcover, ha posat en valor els Pressuposts Generals per Mallorca de 2023 que s’han aprovat inicialment al Ple Extraordinari celebrat aquest dijous.

Alcover ha destacat que són “uns pressuposts estan enfocats a complir els Acords de Raixa i a la triple sostenibilitat: social, mediambiental i econòmica”. A més, el portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca ha remarcat que gran part de les partides d’aquests pressuposts van destinades a l’escut social.

En els Pressuposts Generals per Mallorca de 2023 s’incrementa la inversió territorialitzada apostant pel municipalisme. Alcover ha comentat que aquests Pressuposts “estan devora els Ajuntaments i que s’incrementen les aportacions als mateixos”.

El portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Andreu Alcover, ha conclòs assenyalant que són “els Pressupostos adequats per Mallorca el 2023”. A més, ha criticat que l’oposició no hagi estat capaç de “dir motius concrets i de pes perquè no es puguin convalidar aquests Pressuposts”. “El Partit Popular no ha presentat cap esmena, ni total ni parcial, en temps i forma perquè les va presentar fora de termini” ha finalitzat Alcover.

Leave a Reply