Rafel Aulet: “Present la meva candidatura a la batlia de Maria perquè, juntament amb el meu equip, vull millorar la qualitat de vida dels mariandos i mariandes”

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Maria de la Salut, Rafel Aulet, ha anunciat la seva candidatura amb la presència de  la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Maria de la Salut, Rafel Aulet, ha anunciat davant militants i simpatitzants del PSIB-PSOE que presenta la seva candidatura en les eleccions del maig de 2023. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Aulet en aquest anunci.

Aulet ha començat el seu discurs destacant les polítiques que es van impulsar en el primer any i mig de legislatura quan els socialistes formaven part de l’equip de govern “vam proposar un canvi de model dins de la Policia Local de Maria per tal de regularitzar la seva situació”. També ha posat en valor l’aposta per l’educació que van fer amb el projecte de l’escoleta municipal “si encara governéssim, aquesta escoleta ja seria una realitat i l’haguéssim pogut inaugurar anunciant la gratuïtat de l’etapa 2-3, impulsada pel govern de Francina Armengol” ha destacat Aulet.

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Maria, Rafel Aulet, ha criticat la inactivitat de l’actual equip de govern després de la moció de censura fa poc més de dos anys “han estat incapaços de repartir les ajudes assignades per Consell i Govern per ajudar als empresaris i autònoms i ara s’han hagut de retornar els doblers. Tampoc han estat capaços de posar el clavegueram del carrer Pujolet tot i tenir els doblers de la Mancomunitat des de fa 15 mesos, ni de posar en marxa el projecte de l’escoleta” ha comentat Aulet.

En l’anunci de la seva candidatura, Aulet ha explicat alguns dels projectes i polítiques que té per Maria com prioritzar l’escoleta municipal perquè pugui donar un servei com toca com més aviat millor, fer el Centre de Dia, acabar el planejament urbanístic i tancat, d’una vegada per totes, els dos convenis de l’escola i del polígon. A més, Aulet ha assenyalat que “volem una Maria on hi càpiga tothom, una Maria on els homes i les dones tinguin les mateixes oportunitats, una Maria feminista i on les polítiques LGTBI i d’Igualtat siguin impulsades pels serveis de la Mancomunitat”.

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha volgut acompanyar a Aulet en el seu anunci i s’ha mostrat molt contenta amb aquest anunci i ha remarcat la seva “valentia per tornar-se a posar al capdavant d’aquest projecte i voler fer feina perquè a Maria hi hagi un canvi”. Cladera també ha comentat que, tant en Rafel com tota l’Agrupació Socialista de Maria, tindran el suport de la Federació Socialista de Mallorca.

A més de la secretària general de l’FSM, Catalina Cladera, han acompanyat a Aulet la secretària d’organització i acció electoral de l’FSM, Antònia Sastre; la secretària de política insular i formació de l’FSM, Bea Gamundí. A més, també l’han acompanyat el president del PSIB-PSOE, Rafel Oliver, que fou batle de Maria durant dues legislatures per majoria absoluta; la secretària de política autonòmica del PSIB-PSOE, Mercedes Garrido i el secretari de drets humans i migracions del PSIB-PSOE, Omar Lamin.

Leave a Reply