Josep Maria Pons, nou secretari general de l’Agrupació Socialista de Binissalem, anuncia la seva candidatura a la batlia

Josep Maria Pons: “La meva candidatura ofereix seny, serietat, experiència, confiança i, sobretot, il·lusió, amb el convenciment de què, plegats, serem més forts i, forts, serem capaços de tornar a governar Binissalem”

El nou secretari general de l’Agrupació Socialista de Binissalem, Josep Maria Pons, ha anunciat que presenta la seva candidatura a la batlia del poble en les eleccions del maig de 2023. “La meva candidatura ofereix seny, serietat, experiència, confiança i, sobretot, il·lusió, amb el convenciment de què, plegats, serem més forts i, forts, serem capaços de tornar a governar Binissalem” ha declarat Pons.

Pons ha començat el seu discurs agraint la tasca de Pepa Ramis, que ha estat al capdavant de l’Agrupació durant vuit anys. També ha donat les gràcies a tota l’Agrupació per la seva confiança i ha reconegut que “el canvi és possible i més necessari que mai a Binissalem, després de quatre anys ingovernables d’un Ajuntament malbaratat en mans de l’actual batle, Víctor Martí”.

El nou secretari de l’Agrupació Socialista de Binissalem ha comentat que l’Ajuntament “ha perdut el sentit institucional i l’han convertit en una màquina de fer favors i no un instrument de govern per al bé de tots els binissalemers i binissalemeres”. A més ha afegit que “per l’actual Ajuntament han passat tres secretaris, diferents Interventors, arquitectes municipals i on, del planter de 14 municipals, sols 6 hi han quedat a fer-hi feina perquè o bé no volen venir-hi o bé han demanat trasllat per no haver de treballar amb l’actual batle”.

Josep Maria Pons va començar com a regidor a l’Ajuntament de Binissalem el 1999, durant vuit anys va estar a l’equip de govern i, durant vuit anys més va estar a l’oposició. “Des de la meva responsabilitat com a ciutadà i com a regidor i militant, he volgut comptar amb el suport de l’Agrupació per encapçalar un equip de feina que ens permeti tornar a la batlia a les pròximes eleccions” ha declarat Pons.

Pons també ha explicat algunes línies estratègiques que seguirà ell i el seu equip. Entre d’altres, treballaran molt en urbanisme i sostenibilitat impulsant i lluitant clarament contra el canvi climàtic “revisarem i adaptarem les normes subsidiàries per tal d’aconseguir-ho” ha assenyalat Pons. A més ha afirmat que “redissenyarem la mobilitat urbana perquè sigui sostenible i crearem nous aparcaments”.

Des de la Federació Socialista de Mallorca, han acompanyat a Josep Maria Pons el vicesecretari general sectorial, Javier de Juan, que, a més, ha estat elegit com a secretari de benestar comunitari i acció social de l’Agrupació Socialista de Binissalem. De l’FSM també han participat el secretari de coordinació territorial, Tolo Aguilar i el secretari de dinamització d’agrupacions locals, Tomeu Bauzà. La nova Executiva de l’Agrupació Socialista de Binissalem tindrà com a secretari general a Josep Maria Pons; com a secretari d’organització a Juan Carlos Ortega i com a secretària de política municipal i igualtat a Mariana Pons.

Leave a Reply