Els socialistes d’Alaró reclamen a l’Ajuntament una revisió de l’estat de l’aparcament del carrer Llorenç Rosselló escultor

Aina Munar: “Sol·licitem que es faci una rampa d’accés a peu que connecti amb la vorera de l’Avinguda Constitució davant l’entrada del Poliesportiu”

L’Agrupació Socialista d’Alaró ha sol·licitat al ple celebrat el dijous 24 de novembre una revisió de l’estat de l’aparcament situat al carrer Llorenç Rosselló escultor. La portaveu socialista, Aina Munar ha declarat que han sol·licitat a l’Ajuntament que “faci una rampa d’accés que connecti amb la vorera de l’Avinguda Constitució davant l’entrada del Poliesportiu”.

La resposta que ha donat l’Ajuntament d’Alaró a la petició socialista és que els solars no són municipals i no es volen fer massa obres perquè s’haurien de revertir en acabar el lloguer. A més, des del consistori han explicat que s’hauria de demanar permís al Departament de Carreteres. “No entenem ni compartim la resposta de l’Ajuntament, el permís al Departament de Carreteres es podria demanar sense problema i l’obra que s’hauria de fer és tan sols una rampa, no una gran construcció” ha destacat Munar.

La portaveu socialista, Aina Munar, ha comentat que “és més lògic que la sortida del pàrquing connecti amb una sortida més principal com és l’Avinguda Constitució”. A més, Munar ha afirmat que “una rampa compleix amb la normativa i facilita l’accés a les persones amb mobilitat reduïda. L’escala que s’ha construït per accedir a l’aparcament és perillosa i incompleix les normes d’accessibilitat”.

Els socialistes d’Alaró també denuncien el mal estat en què es troba l’aparcament “està mig abandonat, hi ha molta brutor i herbes que dificulten l’aparcament”. Han conclòs que “és injust que no hi hagi uns mínims de manteniment i seguretat als quatre solars que paguem tots els alaroners i alaroneres”.

Leave a Reply