Els Socialistes de Sóller denuncien que Carlos Simarro “ha deixat perdre més d’1 milió d’euros de romanents” que podrien haver estat invertits al municipi

Des del Grup Municipal Socialista de Sóller han exposat que “la mala gestió dels doblers públics del batle ha provocat que s’hagi hagut de suspendre partits de bàsquet pel mal estat del poliesportiu del Puig”

Els Socialistes de Sóller han denunciat públicament que el batle de l’Ajuntament de Sóller,  Carlos Simarro, del Partit Popular, ha deixat perdre més d’1 milió d’euros de romanents dels 3,4 milions d’euros que varen treure del banc en el darrer Ple extraordinari. Des del Grup Municipal Socialista de Sóller apunten a la “mala gestió dels doblers públics i la incapacitat de gestionar de l’equip de Simarro que ja ha provocat que s’hagi hagut de suspendre partits de bàsquet pel mal estat del poliesportiu del Puig”.

D’aquesta manera, els socialistes de Sóller han manifestat que “l’equip de govern ha demostrat una vegada més la seva incapacitat per resoldre els problemes de Sóller, malgrat que disposa de més recursos econòmics que mai per a fer-ho”, i hi han afegit que “el romanent de tresoreria, és a dir, els doblers que té l’Ajuntament al banc, arriben a més de 14 milions d’euros”.

“Un exemple d’aquesta incapacitat ha estat la situació que es va viure al Poliesportiu Municipal d’Es Puig recentment, quan es va haver de suspendre partits de bàsquet perquè les goteres del sostre afectaren la pista i n’impediren el seu ús”, han explicat els socialistes de Sóller que també han incidit que “al Poliesportiu Municipal d’Es Puig s’hi feren millores a principi d’aquesta legislatura, que tanmateix no han impedit el mat estat de la instal·lació”.

Des del Grup Municipal Socialista de Sóller han subratllat que “vàrem avisar al Ple que serien incapaços de fer front als projectes plantejats perquè no hi havia temps, els doblers s’havien de gastar abans del 31 de desembre, i en molts de projectes no hi havia temps de tramitat el corresponent expedient”. “Hem vist que s’ha confirmat i que és responsabilitat exclusiva de la manca de planificació del batle i de fer les coses al darrer moment”, ha expressat els socialistes.

Finalment, els socialistes de Soller han recordat que “Simarro està al capdavant d’un equip de govern amb cinc dedicacions exclusives que és incapaç de tirar endavant el mínim i bàsic que se li reclama, que és tenir el poble amb unes mínimes condicions”. També, han descrit “d’injust per al poble de Sóller” aquesta situació, ja que “els ciutadans i ciutadanes de Sóller tenen al capdavant de l’Ajuntament un grup de regidors i regidores que simplement deixa passar el temps perquè no és capaç de plantejar un projecte de poble seriós”, han conclòs.

Leave a Reply