La Federació Socialista de Mallorca aprova el seu comitè electoral per afrontar les eleccions del maig del 2023

Catalina Cladera: “Avui posam en marxa tota la maquinària i l’estratègia electoral per guanyar les eleccions del maig del 2023”

La Federació Socialista de Mallorca ha celebrat una comissió executiva ordinària per aprovar el seu comitè electoral per afrontar les eleccions del maig del 2023. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha comentat que “avui posam en marxa tota la maquinària i l’estratègia electoral per guanyar les eleccions del maig del 2023”.

Per la seva banda, la secretària d’organització de l’FSM, Antònia Sastre ha declarat que “aquest comitè electoral és l’encarregat de dirigir l’estratègia electoral dels socialistes de Mallorca de cara a les eleccions del maig del 2023”.  Sastre serà la coordinadora general del citat comitè electoral que estarà format per un grup de 22 persones que treballarà per revalidar i millorar els resultats electorals del 2019 i continuar amb governs socialistes al govern balear, Consell de Mallorca i a tots els ajuntaments de Mallorca.

A la comissió executiva de la Federació Socialista de Mallorca s’han tractat altres punts com l’aprovació de la coordinació de la conferència política que començaria amb una convenció municipal dia 11 de febrer i acabaria l’1 d’abril amb la conferència política. El coordinador d’aquesta conferència política serà el vicesecretari general de l’FSM, Javier de Juan.

A més, la comissió executiva de l’FSM ha aprovat una Proposta de Resolució relativa al suport a l’escut social previst pel Consell de Mallorca enfront de les conseqüències de la guerra a Ucraïna. “Si alguna cosa hem comprovat durant la pandèmia originada per la COVID-19 és l’efectivitat de l’escut social. Tots hem vist els resultats, des de les institucions governades pels socialistes es va actuar amb rapidesa perquè la recuperació fos ràpida i solvent” ha assenyalat la secretària general de l’FSM, Catalina Cladera.

L’executiva de l’FSM ha manifestat el seu suport al nou escut social que s’ha plantejat des del Govern Espanyol, Govern de les Illes Balears i el Consell de Mallorca. Un escut social enfocat a fer front a les conseqüències de la guerra d’Ucraïna i als efectes de la inflació sobre famílies i empreses.

Cladera ha conclòs que “hi ha dues formes d’enfrontar les crisis. Una, com ho feim els i les socialistes, posant per damunt l’interès general, la solidaritat i la justícia social; en resum: no deixar a ningú enrere. Per altra banda, tenim el model de la dreta, el model de les retallades o la reducció de serveis públics, unes mesures que perjudiquen principalment a les classes mitjanes i treballadores”.

Leave a Reply