L’Agrupació Socialista de Valldemossa es presentarà en solitari a les eleccions municipals del 2023 amb l’objectiu d’aconseguir la batlia

L’assemblea de l’Agrupació Socialista de Valldemossa ha decidit en una reunió que es presentarà en solitari a les pròximes eleccions municipals

En una reunió de l’assemblea, l’Agrupació Socialista de Valldemossa ha pres la decisió de presentar-se en solitari a les pròximes eleccions municipals que es celebraran el maig del 2023. En les darreres eleccions el PSIB-PSOE s’havia presentat dins la coalició progressista La Valldemossa Que Volem.

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Valldemossa, Gori Estarellas, ha comentat que des de l’agrupació municipal consideren que “és el moment de tornar-se a presentar en solitari”. En el primer govern democràtic de la història de Valldemossa, el PSIB-PSOE va formar part de l’equip de govern i l’experiència va ser molt positiva per al poble.

Estarellas ha explicat que els resultats i estadístiques de les eleccions generals i autonòmiques demostren que a Valldemossa hi ha un gran nombre de persones que voten al Partit Socialista. “Per això ens volem presentar en solitari, perquè aquests votants ens puguin votar també a les eleccions municipals” ha destacat Estarellas.

L’Agrupació Socialista de Valldemossa inicia així el camí cap a les eleccions del proper maig de 2023 amb força i il·lusió per oferir un canvi a Valldemossa. “Les polítiques del PSIB-PSOE amb els seus pilars fonamentals: salut, educació, serveis socials, etcètera, poden marcar nous reptes a un municipi tan singular com és Valldemossa” ha assenyalat Gori Estarellas.

Estarellas ha conclòs que “un municipi petit com el nostre necessita el suport de les govern balear i el Consell de Mallorca per poder dur a terme polítiques ambicioses, sempre pensant amb els valldemossins i les valldemossines. Aquest suport ha de venir des de governs encapçalats pel Partit Socialista”.

Leave a Reply