El Partit Popular deixa sense subvencions a més de 10 associacions esportives i culturals d’Andratx als pressuposts per al 2023

El Grup Municipal Socialista d’Andratx ha avançat el seu vot negatiu als comptes, ja que “són irreals i no defensen les necessitats dels andritxols i andritxoles”

El Grup Municipal Socialista d’Andratx ha avançat el seu vot negatiu als pressuposts per al 2023 que ha presentat el “pacte de la propaganda” liderat per la batlessa, Estefania Gonzalvo, pel fet que deixen sense subvencions a més de 10 associacions esportives i culturals d’Andratx. Per la qual cosa, des del Grup han criticat que “aquests comptes són irreals i no defensen les necessitats reals dels andritxols i andritxoles”.

Així mateix, els i les socialistes han apel·lat a la batlessa del Partit Popular per demanar-li “com pensa pagar les activitats que desenvolupen les associacions esportives i culturals si no estan incloses en els pressuposts municipals?”. Des del Grup Municipal Socialista han defensat que “les associacions esportives i culturals d’Andratx es mereixen tot el suport de l’Ajuntament d’Andratx i no un pacte de la propaganda que retalli les subvencions”.

Finalment, cal destacar que entre les associacions es troben els ‘Correfocs dels Dragomonis’, les activitats de la Ludoteca de S’Arracó, la Gala Lírica, la tornada a la Dragonera en piragua, el Ral·li Sol de Ponent, les subvencions a les Entitats Esportives de nivell nacional, el torneig nacional de gimnàstica rítmica, l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Andratx o la Lliga de Dards d’Andratx, entre d’altres.

Leave a Reply