Virgilio Moreno serà el candidat socialista per revalidar la batlia d’Inca a les eleccions del 2023

El Secretari General dels Socialistes d’Inca ha refermat el seu compromís amb la ciutat i ha presentat la seva candidatura per consolidar els avanços assolits i seguir transformant la capital del Raiguer

Virgilio Moreno ha presentat la seva candidatura per ser reelegit batle d’Inca davant la comissió executiva dels Socialistes d’Inca quan falten pocs menys de 180 dies per a les eleccions del 28 de maig. “És un honor i un orgull presentar la meva candidatura al capdavant d’aquest projecte i, sobretot, fer-ho envoltat d’un equip que manté intacte el compromís i la il·lusió per continuar treballant per la nostra ciutat”, ha assenyalat Moreno.

Enfocat a les pròximes eleccions municipals, Moreno ha començat el seu discurs afirmant que el projecte dels Socialistes d’Inca es troba en el seu millor moment. “Tenim la certesa d’haver complit amb la paraula donada, hem demostrat amb fets els compromisos adquirits i ens avala la feina ben feta durant aquests vuit anys, en els quals hem assolit objectius importantíssims que abracen tots els àmbits: socials, culturals, econòmics i empresarials”, ha exposat.

Així mateix, el candidat socialista ha declarat que “ara encetam una nova etapa en aquest camí, ho feim mirant al futur i tenint molt clares les idees de com volem seguir desenvolupant la ciutat en els pròxims 4 anys”, i hi ha afegit que “tenim l’equip, les ganes i l’experiència necessària per continuar fent nous projectes que continuïn donant resposta a les necessitats dels ciutadans, generant més i millors oportunitats per a tots els inquers i les inqueres”.

La Comissió Executiva dels Socialistes d’Inca, formada al mes d’abril d’aquest any, compta amb 29 membres, als quals Moreno s’ha volgut dirigir per agrair “la seva capacitat de gestió i la bona feina realitzada en els moments més complicats”. Moreno ha ressaltat que “als Socialistes d’Inca ens defineix estar devora la gent en els moments de dificultat i així ho hem demostrat sempre: hem estat, estam i estarem al costat dels ciutadans i ho farem sense deixar mai ningú enrere, perquè tenim molt clar que Inca Som Tots”.

Finalment, l’actual batle ha fet referència a la transformació d’Inca durant aquests vuit anys de govern progressista a la capital del Raiguer: “Inca és avui una ciutat més viva, oberta, sostenible i feminista gràcies al projecte socialista que ho ha fet possible i així ha de seguir sent en els anys vinents”.  A més, ha fet incís en què “Inca té avui una immensa capacitat de dinamització social perquè Inca Som Tots i només entenent la ciutat d’una manera completament transversal serem capaços de continuar construint un municipi amb uns valors sòlids ple d’oportunitats per a tothom”.

Leave a Reply