Bàrbara Rebassa, candidata socialista per tornar a obtenir la batlia d’Alcúdia al maig del 2023

Bàrbara Rebassa: “Em present perquè vull continuar fent feina per millorar la vida dels alcudiencs i alcudienques”

La portaveu de l’Agrupació Socialista a l’Ajuntament d’Alcúdia, Bàrbara Rebassa, ha confirmat davant militants i simpatitzants del partit que encapçalarà la llista del PSIB-PSOE a les eleccions municipals del maig de 2023. Rebassa ha declarat que “em present perquè vull continuar fent feina per millorar la vida dels alcudiencs i alcudienques”.

Rebassa ha estat batlessa d’Alcúdia durant els tres primers anys de la present legislatura. El juny de 2022 va renunciar al càrrec per complir amb el pacte acordat. “Durant aquests tres anys de batlia vaig tenir molt clar que davant una situació de crisi com la pandèmia provocada per la COVID-19 havíem de posar a les persones al centre de les prioritats, garantir un escut social per protegir als ciutadans i ciutadanes, comerços i autònoms” ha assenyalat Rebassa.

La candidata socialista a la batlia d’Alcúdia ha destacat algunes de les mesures que es van dur a terme des de l’Ajuntament per fer front a aquesta crisi “vam posar en marxa ajudes per valor de més de 5 milions d’euros per empreses i autònoms”. A més, Rebassa ha posat en valor “el reforç exponencial dels recursos al departament de serveis socials, ja que vam passar d’atendre 600 persones el 2019 a 3000 durant la pandèmia, el que suposa el 13,5% de la població del municipi”.

Rebassa ha comentat que serà la candidata “per continuar treballant en la construcció de l’Alcúdia del futur”. La candidata socialista ha afegit que “vull tornar a ser la batlessa d’Alcúdia perquè crec en lo públic, perquè crec que des de l’esquerra és quan s’avança i perquè reivindic la política local com a solució als problemes de la ciutadania”.

“Molts són els reptes que tenim al davant, reptes que passaran necessàriament per una resposta des de l’esquerra i que vull liderar des de la batlia de l’Ajuntament d’Alcúdia, posant així els fonaments del municipi que volem en el futur” ha conclòs Rebassa.

Leave a Reply