Els Socialistes d’Alaró denuncien la mala gestió dels habitatges tutelats del municipi per part del govern del Partit Popular

El Grup Municipal Socialista ha avançat que demanarà responsabilitats al batle per les greus deficiències que ha trobat l’IMAS arran d’una inspecció

El Grup Municipal Socialista d’Alaró ha denunciat públicament la “mala gestió” de l’equip de govern del Partit Popular pel que fa als habitatges tutelats del municipi, ja que una inspecció de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials del Consell de Mallorca ha trobat prop de 10 deficiències que afecten directament als usuaris i al personal dels habitatges, entre les quals consten la manca d’una dieta equilibrada dels usuaris -inclús la manca de menjar-, les males praxis amb la medicació dels usuaris i errors administratius que afecten la feina dels treballadors.

D’aquesta manera, els socialistes han avançat que “demanaran responsabilitats al batle sobre la gestió pública que s’està duent a terme dels habitatges tutelats”. “Ja hem advertit en alguna ocasió de la mala gestió del batle i de la regidora delegada, així com el desinterès pel benestar dels treballadors i dels usuaris dels habitatges tutelats ”, i hi han posat en valor “la bona feina de les treballadores dels habitatges i la seva bona disposició”.

Des del Grup Municipal Socialista han anunciat que demanaran que se solucionin urgentment les deficiències que consten a l’acta de l’IMAS. “Unes deficiències que demostren que les persones responsables de l’equip de govern no controlen, no visiten, no supervisen i no s’interessen de les mancances que hi pugui haver”, i hi han afegit que “no s’interessen de si els usuaris reben l’alimentació adequada, o sobre si reben la seva medicació de forma adequada”, han explicat els socialistes.

Els i les Socialistes d’Alaró hem defensat que “governar és acció i gestió”, i que, per tant, “governar s’ha de traduir en atendre correctament a les persones vulnerables del nostre municipi”. Cal recordar que els habitatges tutelats d’Alaró són un referent per a molts de municipis i els alaroners i alaroneres sempre hem estat orgullosos de ser pioners i tenir aquest servei a l’abast de totes i tots els que ho puguin necessitar.

Leave a Reply