Martí Siquier: “He decidit fer una passa endavant i presentar-me com a futur batle de Muro”

El secretari d’Organització de l’Agrupació Socialista de Muro, Martí Siquier, ha anunciat la seva candidatura amb la presència de  la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera

El secretari d’Organització de l’Agrupació Socialista de Muro, Martí Siquier, ha anunciat davant militants i simpatitzants del PSIB-PSOE que presenta la seva candidatura en les eleccions del maig de 2023. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Siquier en aquest anunci.

Siquier ha començat el seu discurs destacant que “he decidit fer una passa endavant i presentar-me com a candidat a futur batle de Muro”. Siquier ha exposat que es presenta perquè “li agrada la política i no hi pot haver res més reconfortant que poder ser batle del poble que estimes”.

Durant el seu discurs, el secretari d’Organització de l’Agrupació Socialista de Muro, ha volgut agrair a Marga Portells “els anys viscuts junts com a representants socialistes a l’oposició”. Portells és la Secretària General de l’Agrupació, a més, va encapçalar la llista del PSIB-PSOE en les dues darreres eleccions municipals.

Siquier ha explicat alguns dels seus objectius que té per Muro “visualitz un poble més accessible, que estigui pensat per a les persones i no per als cotxes. Per això necessitem un autèntic Pla de Mobilitat Urbana consensuat amb les associacions, empreses i ciutadans”. A més ha afegit que durà a terme polítiques sostenibles mediambientalment, socialment i econòmicament.

Finalment, Siquier ha assenyalat que “seré valent en l’aplicació de polítiques que millorin el poble”. “Necessit que totes les persones que estam avui aquí m’ajudeu a treballar per un Muro millor perquè estic convençut que és possible i necessari, i que, a partir del proper 23 de maig, hi hagi realment un canvi, perquè Muro es mereix més del que tenim” ha conclòs.

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha volgut acompanyar a Siquier en el seu anunci i s’ha mostrat molt contenta amb aquest anunci i ha remarcat la seva “valentia per tornar-se a posar al capdavant d’aquest projecte i voler fer feina perquè a Muro hi hagi un canvi”. Cladera també ha comentat que, “tant en Martí com tota l’Agrupació Socialista de Muro, tindran el suport de la Federació Socialista de Mallorca”.

Leave a Reply