Alfonso Rodríguez, candidat socialista per revalidar la batlia a Calvià el maig del 2023

L’actual batle socialista ha expressat que té “la il·lusió intacta per assumir, de nou, el repte de ser el candidat socialista per a les eleccions del 2023 i revalidar un govern progressista a Calvià”

L’actual batle de Calvià i Secretari General de l’Agrupació Socialista de Calvià, Alfonso Rodríguez, ha reafirmat la seva voluntat per encapçalar la llista del PSIB-PSOE a les eleccions municipals del maig de 2023. Rodríguez ha ressaltat que té “la il·lusió intacta per assumir, de nou, el repte de ser el candidat socialista per a les eleccions del 2023 i revalidar un govern progressista a Calvià”.

D’aquesta manera, Rodríguez ha incidit que “Calvià necessita experiència i capacitat de gestió per continuar impulsat polítiques necessàries per als calvianers i calvianeres”, i hi ha afegit que “polítiques que estiguin al costat d’aquelles persones que més ho necessiten”. “Volem continuar impulsant el nostre projecte de futur per a Calvià, volem continuar millorant l’ocupació, impulsant el turisme, l’educació i el comerç local del nostre municipi”, ha explicat.

A més a més, el socialista ha volgut agrair “la gran feina” de l’actual equip de govern i, també, a l’Agrupació Socialista de Calvià per “la confiança d’aquests anys”. “Tenim un projecte sòlid de present i de futur i el durem a terme junts i juntes”, ha exposat el batle socialista i Secretari General de l’Agrupació.

Finalment, Rodríguez ha recordat que “els i les socialistes farà 8 anys que estam al capdavant de l’Ajuntament de Calvià amb uns pressuposts aprovats en temps i forma i sense apujar cap impost, taxa o preu públic”, i ha posat en valor que “hem demostrat que l’esquerra sí que sap gestionar l’economia”.

Leave a Reply