Miquel Cabot serà novament el candidat a batle de Marratxí pel PSIB-PSOE

Cabot vol consolidar el Marratxí de futur que ha impulsat des de 2019 com a batle, amb un equip “solvent, motivat i molt treballador”

El Secretari General de l’Agrupació Socialista de Marratxí i batle del municipi, Miquel Cabot, ha confirmat que serà el candidat a revalidar la batlia del municipi a les properes eleccions municipals de maig. “Vull continuar treballant des de la batlia per consolidar el projecte per a Marratxí que vam començar el 2019” ha declarat Cabot.

Cabot va ser primer tinent de batle en la legislatura 2015-2019, encapçalant les àrees econòmiques, de Contracte de Joventut i de Comunicació. Va ser l’artífex de l’eliminació del deute de l’Ajuntament i d’assentar les bases dels projectes econòmics estratègics per al futur. El maig de 2019, el PSIB va ser el partit més votat a Marratxí i Miquel Cabot va ser triat batle del municipi, en coalició amb altres dues forces polítiques.

Durant aquests 4 anys com a batle, ha demostrat una capacitat de treball constant. En aquest sentit, va aconseguir la donació de l’edifici de la PEPSI al nucli des Pont d’Inca, del qual n’ha coordinat els projectes de reforma i adequació, com també a l’edifici de sa Refinadora, per tal de convertir Marratxí en referent cultural.

Polítiques socials i millores estructurals, els grans pilars de la seva gestió.

Al llarg del seu mandat s’han reforçat les polítiques socials, especialment per a pal·liar els efectes de la crisi sanitària. Sempre ha destacat la importància de la cooperació entre institucions, i així es pot comprovar en projectes liderats pels socialistes, com les connexions entre Son Cladera i Marratxí, l’apertura de l’enllaç del polígon amb l’autovia d’Inca o l’impuls a l’àrea metropolitana, juntament amb Palma, Llucmajor i Calvià.

Com a responsable de les àrees econòmiques i de contractació, s’han impulsat i coordinat projectes de millora en moltes instal·lacions municipals, en enllumenat públic urbà i del polígon industrial, en asfaltats de vies públiques, renovació de gespes a camps esportius, així com la revisió i millora d’altres contractes públics. A més, ha estat interlocutor directe a negociacions amb treballadors, per exemple, de la concessionària de la neteja viària, paper que també va desenvolupar al si de la FELIB com a vicepresident.

Marratxí dins Mallorca: un nou lloc per als nous temps

Un dels objectius principals de Cabot com a batle serà consolidar el canvi de cicle iniciat el 2019, on Marratxí ha liderat projectes estratègics de reconversió industrial i s’han impulsat polítiques de diversificació turística, enfocades en la desestacionalització, el turisme d’interior i el turisme ciclista.

El paper institucional de Marratxí ha experimentat un major impuls gràcies al nomenament de Cabot com a vicepresident de la FELIB el juny de 2021, i a nivell intern del partit, com a  vicesecretari general territorial de la Federació Socialista de Mallorca, que lidera Catalina Cladera, el desembre del mateix any.

“Marratxí ara mira de cara a la resta de municipis, estem coordinats, i hem acabat amb aquella imatge de municipi dormitori; tothom veu ara el potencial del nostre municipi, tot el que podem aportar i que ho volem fer”, conclou Cabot.

Leave a Reply